<木曜4超玩>台灣網上節目真係好高汁[25]

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
結果人地可能真係對過, agree左可以咁樣出
你要咁拗的話,我都無計
但同時都改變唔同成個post效果係差
其實無架~我地都唔會知背後實際係點~
只不過你覺得未必會對過, 所以效果唔好既責任全在溫妮~
我會覺得理論上應該要先對過~所以即使效果唔好, 廠商都要負責任
我無否定"效果唔好"依件事
溫泉蛋集合
我唔知果位黑粉有無拑入去睇埋d文字同其他kol點出post法
第一 今次個胸圍系列叫咩智能xx內衣 主打係着得舒適 無速縛
呢個牌子有主打性感既內衣 有搵其他女明星去做工商啦 唔明點解要針對溫妮賣胸圍廣告但唔露 廠商可能就係唔想露太多呢 款胸圍都唔係主打好睇嫁啦
第二 睇埋其他kol出post 大部分係露好多 但亦都有露得同溫差唔多少既 但講真 我睇到露得多果d仲反感 件胸圍底褲個款咁柒 你估真係波大遮醜咩 人地主打舒適唔係主打性感
啊原來我係黑粉
重點Brand logo / name 同埋成品效果都無就已經失敗啦,出廣告最睇呢兩樣野,唔係求奇影幾張相就得架
Ali最近都有胸圍廣告,同樣走日常路線,但好明顯人地係Fit到呢兩個重點,咁就已經高下立見啦

痴線講下有乜唔好就黑粉

一句講晒,賣Bra睇唔到Bra成件事都on99
講咩呀你! 溫妮係完美架!你話佢唔好,你就係黑粉!
阿嘎接到台酒泡麵業配

呢啲工場野本身好啱拍一日

btw台酒花雕麵真係好食
聞說佢”自”資
泱都未必肯露好似未見過佢露
之前上過玩很大
而家露溝應該係極限
佢唔係露開 無啦啦狂露都好奇怪既
好似有話屋企人唔鐘意
泱泱真考順 我老婆
睇下賤葆同金針菇,有幾何係大企劃,但睇下佢地view數,人地有心做,唔係一定係大企劃先有人睇
賤葆真係張架裝甲車出黎工商係咪值好多先~
賤葆其實好多都大企劃嚟

佢專登拍到尻尻哋咁
佢整坦克,梳化車同其他手作果d我會叫大工程,唔係大企劃

品子武打片就真係大企劃
2023 好似有真。大企劃上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞