【走訪網絡青山】多圖,觀察會員 內山昂輝(276028)三年嚟點樣幫胡啟敢宣傳

453 回覆
106 Like 8 Dislike
淨係打到呢幾隻字
而家我哋越來越多料,後面幾頁都有人負評我,不過總正負評幾個禮拜都冇變過
嗰4個負評入面有人一直mon住我講啲咩,但又唔敢覆
自推
走狗
幫推
臭閪
幫推!
又有網絡垃圾推垃圾post洗版

啲垃圾post無人理都要一晚推3個

《戀殖》1日推2次

其中一個《奇文共賞》係7月30日(成2個月前)出嘅
https://lih.kg/3094747

另一個《保存歷史》就已經回帶過2次

唔講以為連登係一個Admin唔理網絡打手嘅垃圾論壇?
係咪得呢啲戇鳩先至會自己推自己啲po
幫推
當咁樣嘅不正常人類都做到支聯會(青年組)五屆執委,你就知成個組織幾流
幫推
推自己嘅po叫幫推

咁我推樓主嘅po應該叫自推
推到咁撚樣,admin都係唔睇檢舉,無辦法

區龍宇:做一個清醒的人——紀念向青 https://lih.kg/3089879

尤其呢個,7月28日出
共41個留言,竟然有34個都係佢自己自推洗版
冇人討論都喺度推啲舊嘢

之前證明晒條友就係 胡俊龍(筆名胡啟敢,boyangu.com擁有人),
日日一係自推、一係鬧人
氹人撳佢條boyangu.com同睇佢YouTube,
呃點擊、廣告費同乞課金
檢舉幾次都無admin做嘢
反而仲幫佢刪post

多謝admin等大家明白連登係容許:
1)定期推幾個無人理嘅舊post
2)大規模宣傳自己網站
3)每隔幾個鐘就推3個post上頂洗版

幫推
幫推
近日喺網上Google「內山昂輝 李怡」諗住睇下左仔胡俊龍有冇侮辱李怡老人家,點知見到 盧斯達 早喺9月16日分享咗呢個Post

歡迎光臨
突發,個Post入面真係有胡俊龍個樣
盧斯達終於忍唔住

轉載返佢個轉載,笑撚到仆街

相映成趣
呢條友真係面皮成尺厚
反而同佢一樣咁臭朵嘅蔡佳洋
之前上仇思達個台踩場
點知畀佢屌撚到個口都震撚埋
好似講多兩句就會喊咁
而家先睇到盧斯達個 Facebook,佢9月講「啟敢老師」嘅內容真係好過癮,好好笑
That #kaigum made my day
追晒啲post,臨尾睇到呢個

本身我喺度諗,胡俊龍呢啲咁嘅煩膠日日喺度騷擾、咒罵其他人
點都要有個人出聲制止/警戒大眾/同管理員舉報
而我更加係睇唔過眼呢啲「自稱正義」嘅人做啲陰濕嘢,以為喺網上就可以為所欲為,自推洗版、滋擾大眾

中間的確係有諗過如果admin唔理,(香港連網絡都充斥住無力感)我就自己走;
因為為咗貼「網絡打手警告」,我而家成個發送匣基本上唔駛要
定時定候有3個陳年舊post(aka 胡生打完飛機嘅廁紙 aka 網絡垃圾嘅網絡垃圾)日鳩日人手置頂
每日影響我追其他post嘅新留言

咁啱睇到原來 Facebook 都有咁多正面而且搞笑嘅迴響,連登大家一路都支持緊我,覺得好舒暢
當中引起嘅漣漪仲有咁多人留言,甚至一齊模仿胡俊龍講埋啲閪嘢,真係好過癮

適度娛樂都需要嘅~~

我最鍾意嘅網絡小丑乞求課金乞到去台灣
台灣巴哈姆特 doraemonwu 和泉真紅 (稱號:神眼遊俠)
https://home.gamer.com.tw/homeindex.php?owner=doraemonwu

呢啲人改埋啲一式一樣毒撚名,被人踢爆就話唔係自己
左翼即係咩?敢做唔敢認
臭閪幫推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞