【走訪網絡青山】多圖,觀察會員 內山昂輝(276028)三年嚟點樣幫胡啟敢宣傳

453 回覆
106 Like 8 Dislike
胡啟敢繼續自推,我哋就繼續人手置頂

連推4個,氣急敗壞
佢又出來係咁吠
唞兩日又發癲,癲佬永動機
我留咗接近連續10個留言,為加強推文效果
反洗版嘅各位請定期留言回覆,對抗到底
如果唔係我推文效果都會得一日一次
應該
自己置頂post都要自己死去解
on9無極限
做咩不推文
236你要搵個人zip一zip之麻
唔記得邊次連帝話不推文會影響隱分

早年呼籲大家要認清自己中國人身份嘅 支聯會青年組執委 胡俊龍
喺佢偉大祖國發生咁大件事嘅時刻
竟然仲係私怨行先,然後繼續分享自己平台嘅文章,呃點擊率

果然貫徹老泛民作風,繼而被時代遺棄
原來2021年網絡流氓胡啟敢(胡俊龍)曾侵佔台灣大學生平台Dcard

被眼利網民踢爆係內容農場賺取廣告費!

網絡流氓胡啟敢,畀人指認係內容農場嘅寫手
就即刻打開珍藏嘅《邏輯謬誤101》隨意指控他人

網絡流氓胡啟敢 多年嚟受到台港兩地網民揭發醜惡一面
第一頁仲想講乜春「餘桃啗君」
是日笑話:

胡俊龍:連登父權狗! ref: https://lih.kg/3079727
Also 胡俊龍:貞婦失節!老從良! ref: https://lih.kg/3229920
Also Also 胡俊龍:臭閪!提供免費性服務! ref:呢度大把圖

支聯會青年組執委都得咁嘅質素
啲左仔幾時先有個見得吓人?
老泛民餘孽 食相極其醜陋。

呢批人,第一時間「正名」 雨傘「運動」
同時叫白紙「革命」

尤其胡啟敢多年攻擊本土,人所皆知
單係連登,連續3年日日洗版咒罵,將所有壞帳諸訴本土
為抹黑,何桂藍又關事、林二汶又關事、Mirror又關事

就嚟連痴漢搵唔到女朋友,都關本土事
(有聲音版)保存歷史,蘋果日報有專題分析盧斯達的洗腦技巧:陳清華拆解本土派留白論述:盧斯達好識揀哪些資料講 https://lih.kg/brwDtdV

#90日日推,推到#123
等到其他會員睇到,一留言屌佢就中伏
胡啟敢每24小時可以推一次,總有會員睇到
其他會員屌佢,唔小心幫佢刷新推文分數
又係曲線打手?

連尼住嘅角度:留言嘅會員係咪曲線打手?唔想畀傻人滋擾你做咩唔出多啲高質post?

佢三年俾人屌嘅數目仲多過佢支青組人數,邊度嚟咁多曲線打手呀

喺垃圾桶執返上嚟食
已連續10個留言,為加強推文效果
反洗版嘅各位請定期留言回覆,對抗到底
如果唔係我推文效果都會得一日一次
商業宣傳咁都唔係即ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞