【走訪網絡青山】多圖,觀察會員 內山昂輝(276028)三年嚟點樣幫胡啟敢宣傳

453 回覆
106 Like 8 Dislike
成件事係
我個陣上上下連登 見到有通知
原來係胡老師出post
click入去見到佢話 要連狗/admin 刪佢發表過既所有內容

諗住入去貼下胡老師啲豐功偉蹟
點知半分鐘唔夠就入唔返個post

好撚癲
比我玩能爛咗
sor
其實應該要cap定圖先嘅
但又估唔到會咁快手
唔知點解條友次次申請del post都有特快處理
佢站務台睇一轉,根本唔係個個都有呢啲待遇
胡老師準備打一世飛機,跟住再幫自己含撚
晏晝睇到有個35歲呀叔被捕,心諗唔通世界變,拉咗我哋嘅痴漢龍哥?

點知唔係,真係唔知支聯會班泛民學咩人鬧本土係共諜

上網打機開外掛、睇翻版書、玩翻版steam game、仲要破解PSV 反資本主義左翼侵權日常

2019年6月中之後仲活躍喺連登同百度貼吧
痴漢龍哥(百度):我想玩歐陸風雲4滿足中國人4千年來做不到的遺憾,搶在西方之前開放共和政體!

泛民
痴漢龍哥(百度):身在海外,用不了3dm的帳戶,求大陸同胞幫忙!

叫香港做海外?難怪之前仲喺連登主張「台獨、港獨」啦,三姓家奴連登內山昂輝胡俊龍

龍哥打倒資本主義嘅方法就係下載盜版遊戲,胡俊龍(胡啟敢)正常發揮
痴漢龍哥(百度):Baldr Heart的20週年版無法儲CG模式和H模式(註:鹹濕game嘅扑嘢mode)

《BALDR HEART》是戲畫在2016年8月26日發售的戀愛冒險動作類型成人遊戲,BALDR系列的第7作。2016年12月22日發售Fan disc《BALDR HEART EXE》。

2019年一邊玩歐陸風雲4(破解版)一邊做連登冷氣軍師
喺2020年(32歲)就安安樂樂咁玩H game對住卡通公仔打飛機

名副其實痴漢
幫推 連尼住胡啟敢互相69!
呢個post #7 #8 #9 #12都無咗,可以睇到盜版痴漢龍哥(胡啟敢)都幾肉緊
佢唔係刪咗account咩
會無哂佢紀錄架嘛
就係講緊個post出咗無耐佢就不停留言
https://lihkg.com/profile/494702
啟敢老師同呢個人有一樣特徵
道歉聲明
https://lih.kg/BAvGnPX

點解連登咁多自閉會員
Chem 4
ICT 4
Phy 5
不過炒LS變咗逆向胡啟敢

不過呢條友戇鳩都戇鳩過人
用真名上連登都有
嗰條友假假地都搵個日本著名配音做名呀
胡生早年喺一個叫三國論壇嘅地方試過,畀人踢爆之後就有無限網名

cv 內山昂輝

咁快就冇得同知名聲優玩
[置頂] 有關會員私人資料事宜
https://lih.kg/cQuHuDpZ

Admin聲稱唔會幫手刪

支聯會代表喺百度貼吧好聲好氣
喺連登就叫人不得好死橫屍街頭
胡啟敢有玩百度貼吧呢單嘢有冇人forward畀盧斯達?
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞