爆眼811 三週年,法援已cut,正式公開醫療報告。

925 回覆
4728 Like 51 Dislike
屌你老母原來係假膠5毛,嘥我時間覆你
祝好運
可唔可以公開埋醫療報告?
你理解能力係咪有問題?樓主句野係咁
(提提大家,布袋彈其實就係一袋鋼珠,所以話我被鋼珠打傷,某程度又真係無錯。)
我唔知點解你會睇到樓主講一粒鋼珠,亦答咗你一直都係擊中隻眼,粒布袋彈比眼罩卡住留低咗,啲相上網就睇到,都有個機械工程師分析過無乜可能係一粒鋼珠。
不如問下大家邊個先係柒頭?字都未識睇
大哥,你當我係乜都好,我個心比你一定更痛!

點解咁多藍屍可以講咁多版本又唔信,因為當時人跟本冇公開過真相。唯一可以封撚住五毛把口,就係真相!

呢個標題大大隻字話「正式公開醫療報告」,然後入面得張出院紙。我絕對唔會懷疑入面內容真假,我亦都好心痛當事人受到嘅傷害。但呢份嘢跟本冇提及所有人最想知嘅嘢-呢啲傷係比乜嘢造成。

我地成日要求透明度,但連自己都做唔到,醜唔醜?
你唔好兜圈啦,就係你地成日兜圈,所以好多嘢胡混過去,真係衰撚過啲政棍。

我問題好簡單,樓主提及鋼珠,我淨係想喺有關報告知道有關呢粒鋼珠嘅描述。係咁多
Why not?
嗰條濕鳩盧覺強?
(提提大家,布袋彈其實就係一袋鋼珠,所以話我被鋼珠打傷,某程度又真係無錯。)
喂大佬,都唔知你真盲定假膠,句野咪話布袋彈係一袋鋼珠囉,咪話係布袋彈囉,句野咪樓主打出嚟嫁囉,
我打咁多野你都無照住回應過,不停係到一粒 又唔知咩事話入頭,你就真係胡混同兜圈

盧覺強補充,新聞片段顯示女傷者是右眼及鼻樑位置受傷,估計女傷者從巴士站廣告牌中間探頭望向警署時受傷。他又稱,當時示威者身處女傷者的左方,鋼珠難以「轉彎」射中女傷者右眼。他總結認為,女傷者由示威者以鋼珠誤傷的可能性不大。他又說,有片段拍攝到眼罩卡著一塊布,質疑「射鋼珠唔應該有塊布卡在眼罩。」

點呀仲要唔要講鋼珠中眼?布袋彈就有布啦,係咁多。
Ok啦,真心,我希望有一日真係睇到份真正嘅醫療報告。
叫條友search張相望下粒彈,仲問我search乜鳩,就嚟要餵埋食飯先得
一直都信, 每次經過嗰塊巴士站廣告牌都會諗起當時直播畫面
記得當時阿妹嘅口供係話佢 藏身喺廣告牌後面申頭望向警署 方向 時中彈
證明政府、警察都唔敢面對
願平安
最怕過多一兩年,咩都被delete晒
大公文匯白粉話佢無爆眼喎,係唔係發佈報新聞?
https://youtu.be/x-iBgUw_8jM

呢個就係事實,丫叉鋼珠根本打唔穿眼罩
當然你係都要話示威者有射鋼珠嘅火器嘅話, 我都無咩好講
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞