爆眼811 三週年,法援已cut,正式公開醫療報告。

925 回覆
4728 Like 51 Dislike
你老母屎忽開花,屎眼當街比人插花
祝巴打平安
你老母同狗扑野生你出來,係人都知人獸交 母豬啦
長官咁做咩唔拉射鋼珠果個人啊?
原因未因為射人就係長官
香港法治長官係唔洗負責
心情好複雜
希望你地平安
推吓
歷史會還妳地一個公道
平安就好
好似得藍絲狗信受傷係造假,算把啦呢班人,黨媒講乜佢都會信架啦
抱歉而家既香港人唔能夠為家姐做啲咩實質支援,我哋虧欠家姐同所有受傷甚至犧牲咗既人,只能記住惡者既暴行,等待形勢改變。
堅信會有重光既一日,祝願一切平安
借問聲俾人爆acc定思覺失調?
19年811 QEH ruptured eyeball、open fracture nasal bone 、 assault ,足以證明黨媒做假,果日重有第二單?
祝平安!
其實最後隻眼有冇好返?
個point係(有兩條仆街公安條例:46同53條,基本上個3萬隻做咩都有金身,所以原則上我係入唔到佢哋)

睇撚咗 2條仆街公安條例 痴撚線 玩鳩哂

46(3)
任何人按照本條例條文為任何目的而使用所需的武力,即使所用的武力導致他人傷亡,或導致財產損失或損毀,在刑事或民事法律程序中均無須負上法律責任

53條
53.
對根據本條例行事的人的彌償
在不損害第46條的條文的原則下,凡以任何身分任職或受僱於政府的人,或身為中國人民解放軍人員的人,或以政府飛行服務隊軍官或隊員或香港輔助警察隊隊員的身分行事的人,或獲如此任職或受僱的人授權行事的人,或獲該人員、軍官或隊員授權行事的人,根據本條例的條文真誠地行事,而就其依據或行使本條例所委予或授予的,或據合理推想是本條例所委予或授予的任何義務、職責或權力而作出的任何作為而言,如該作為是真誠地作出,並且是或看來是在執行其職責時作出,或是或看來是為公眾安全、防衞香港、強制執行紀律或在其他方面為公眾利益而作出的,則該人無須就該作為負上支付損害賠償或其他方面的法律責任
加油
平安 推
得四個選擇啫
一係走人
一係跪奶
一係坐監
一係等緊俾人拉(拉得實坐,幾時拉只係遲早問題)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞