[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1031)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
其實t1入面都唔係幾睇得起ad
記得之前睇個節目zeus同oner好似都話ad唔重要定冇技術性 只係識farm兵
跟住sup就永遠都係唔會保ad
t1最開心個場係打bro第二場 只有ad受傷既世界
不過guma d走位成日都出事 成日中期比人單捉打亂哂節奏
唔換人可以試下keria同guma掉轉玩下
NS vs KDF 預演world final
咪癲啦
咁roam又冇用保排又冇用唔屌佢屌邊個,你睇呢場佢一直都有俾人dive嘅壓力啦,全程都要企二塔?
打到又搶頭又放生,點睇得出姑媽有冇態,中期送一直都係弊病唔好講舊屎
oner無full clear好耐啦
oner其實狀態麻麻但未到差,其實望pog數都明 發生緊乜事
咪話全隊都要孭飛冇話keria keep住咁打冇問題喎
狀態起伏同patch更變搞到佢地唔可以keep住春季打法
但佢地要keep住咁打 係全隊一齊決定出嚟
有問題係5路同教練一齊孭飛

而家死都要屈曬落一條路或者教練到係做乜柒
T1 fans真係難服侍
要有tiebreaker好似要同時滿足drx贏kt kt贏geng同drx輸hle先得
我邊有首先怪ad?
我講緊姑媽比人dive呢下oner都有責任喎
而且我早幾日都有話keria問題大過姑媽,但比人話返我轉頭
keria依家打到勁on9,視野差,又9遊走當姑媽孤兒咁養,仲要唔肯賣自己保隊友,日日留個last pick自肥但又交唔到貨
條友on9
講緊其他人都有問題
但條友自己望文生義話我哋淨係怪姑媽
再強調多次
我唔係黎捉戰犯
oner keria更差 唔等於其他人完美
定係其他人更差 我就唔可以講guma
我都好認同兩個summer個態真係好差
你覺得guma今場完全無問題 我尊重你觀點
反正我意見係全隊每個人都有唔同大小既問題

漿豬輸嘅可能性為零
keria算唔算最沽名釣譽
support連本份都未做好
姑媽=食死貓
oner=悟空專精1
宙斯=無力回天
兩樣都冇可能發生
summer中風程度大概係keria > oner > guma > faker > zeus

宙斯本來都好地地,但呢排都中埋一份
死RNG風扇又想出嚟反keria
Oner絕食型JG 尊重啦
反完黏 仲想反埋我哋oner
屌你老母我哋T1嘅JG得罪你啲咩???
坦克版本好似投曬降咁
豬女真係咁有必要咩
nuguri又係玩到四不像
依家呢個版本
血又加左 dive都難做左
咁都可以搞到對面無視版本keep住下路比人玩gangbang
個責任唔係keria係邊個
你正常棟係到乜事都冇啦 冇呢個本事就唔該做AD隻狗
遊走呢d工作都係留比中路啦
將個波射埋去中路
又想反廢老
你個小虎風扇
faker係時候要正視下
下下揀d地縛靈rush兵唔係辦法
玩坦其實多7場面都可以原諒
逆風有時探草開戰就靠佢
懷疑你陰啲陰啲反埋某打線食兵怪過譽中路選手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞