[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1031)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
KT同DK咪又係輸LSB
佢場場都倒讚
今季嚟講Clozer算唔算勁過faker
根本唔應該係座塔重有一半血個陣DIVE,CLOSER係上路推咪由佢肥囉
無中二塔,LSB之後慢慢比T1食晒D OBJECTIVE 同推邊,T1你都係諗住拉到尾靠JINX 射爆全場架啦

總結: KERIA真心ON9
當t1 playoff r2輸都140分
當geng之外其他隊拎冠 geng用最高分入worlds
t1總分都係其他隊之中第1 要regional輸哂兩個bo5先冇worlds
又要睇宇宙最強大戰geng fans
佢負責等隊友carry
收到風韓國T1 fans籌緊錢租車
改自己id做宇宙最強Faker再笑其他人死毒撚
係 到時小組賽屠9 V5/RNG/TES證明自己
有point 但都唔代表t1勁過佢地
T1試陣 你識d咩
各有各玩
唔關事啦 缺傷陣點allin秒有虛血盾嘅貪啃奇呀
仲要開曬啲大比一隻sup先有啲機會
唔計
今次出坦克車定泥頭車
真係好差 下路guma俾人dive個波又要夾硬接 明明啲人都未到齊 喺度落水餃
之後dive中個下又係明明平時都係撞一下就走
今日做咩無啦啦要衝入去殺人座塔都未爆完
我地t1粉要撐geng了
王子真係好撚勁 support相比spring個陣都進步左唔少 希望入到worlds
T1 條條路都成日比人捉 春季靠打團營運贏 MSI就比狂捉到輸 夏季一轉patch 營運仲用舊嗰套 繼續比人捉之餘 依家打團都唔夠打 退化退到中游咁
敢倒讚T1都幾夠guts
T1 fans唔係人咁品 不過佢地要處理內部事務先 條數留返playoff計
Croco playoff自己執生
慳返啲錢好過啦 上次架車改變左咩
水泥車封撚咗T1 building對門
逼牙租出twit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞