[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1031)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇返原來今季有玩三場poppy,竟然冇咩印象
佢自己想嘅似弱智 都唔知有冇糧出
屌你老母成隊邪教嚟
呢幾年咁撚樣都成堆人爭住入
Clid 2.0
咁巴塞個朵係幾響嘅

個個都話夢想係入去踢

估唔到末落到咁又冇錢到咁今年仲咁多人仆入去姐
足球界RN支+TSM賤種合體
應該掉返轉,係隻英太要用腦所以唔玩
你睇花生玩Poppy完全係玩食腦
個人覺得軟輔第一係corejj
打勁隊T1就係依個套路
中路多數俾人壓住黎打又易gank
下路唔係nautilus thresh等爆
搞到jg隱形又控唔到龍俾人任食
團戰多數唔夠打一面倒輸到完場好醜樣
換咁多人都係依個熟悉的T1
其他隊好似LSB咁輸都肯上去殺人好睇好多
CoreJJ & Luler既話
一早就決賽見
LULer troll
大風向不嬲都係gumayushit㗎啦你唔怪唔代表其他人唔怪
全隊要孭飛同有個別幾個問題最嚴重冇衝突喎,姑媽打得唔好同keria打得最有問題都冇衝突喎
除左kt贏漿豬其他兩個都有可能
ok sor屈你怪ad,係上面有人喎被dive兩次係ad問題
kt spring先贏過
哥輕鬆手刃GEN同多蘭
Life輕鬆手刃LULer
faker都地縛靈你假膠?
oner訪問話係溝通問題但係唔知係咩問題keria講過話戰術執行同bp唔符合
但係summer漿豬好完美kt又唔識endgame,打lsb輸最後輸個on9 tp仲歷歷在目
之前對呢隊電波LSB一直都冇咩野......而家真係好憎 唔明做咩要損人不利已?
一陣有咩事真係唯你事問.....
明明已經咩都冇得爭,又唔洗降級
之前仲對你咁好, 又比Clozer 你地.....飲水完全唔思源

而家只希望KT DRX playoff加油......佢要淘汰的!!
我summer淨係睇有kt既game 其他lck最多睇下highlight 打lsb最後果場以為實食無痴牙 結果最果波睇到中風 不過咁岩琴日得閒睇lsb打t1 睇完覺得kt都輸得唔太冤枉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞