[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1031)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
仲有超越marin
仲有四成血已經唔夠傷殺
隻on玩得有節目效果同funny好多
貨櫃車出動未
PTT已經冇咩人怪Guma個個鬧Keria
唔好再亂pick放生AD好嘛
姑媽嗰pool分分鐘係t1 adc 史上最低雖然佢識玩嗰啲又真係幾勁不過無辦法威脅到人地ban pick
Trash 1 真係廢,自信啲

唔知佢地係咪冇帶腦定唔知今日打緊12.14 傻下傻下咁
有納dee雷西呢啲佢強項嘅英唔pick 係要玩埋囇啲鳩英
真心嘅
ban pick同in game表現都唔掂

選手表現就廢架啦
廢老game1 azir腦衝送頭
game2 keria唔等放盾先再大

但係由ban pick開始就唔知佢想點打
廢老明明ng 成日玩sylas,你驚sylas唔係應該first pick咩,
一係就phrase1 ban撚左佢,點解係對面pick 完azir再話我驚佢pick黎打top所以phrase2 ban左佢,跟手揀隻會比azir屌爆但又無sylas肥起咁勁嘅swain

而且仲玩spring final個套遊走再放生AD就知成隊t1個腦都off meta,jinx都neft埋血量
反正都完季不如換asper上去玩下好過啦
Keria真係冇態
有 一隻draven
佢比SUP食完,加埋盾先有4成JA
坦塔坦死
T1 2隊常規拎第一喎
不如放啲2隊仔上黎玩下
lckcl 第1勁過lck 第2?

好嬲好嬲
lck第3都打爆lck第2啦有咩出奇
點解要咁樣
不願面對事實
過咗宙斯同廢老先係打機嗰個其餘3個輪流自爆
睇返二㙮dive其實三打五可以一試不過execution 太差,下路兩個都一滴血走甩,guma後面又頂㙮自殺
轉撐漿豬有無得諗成個lck得佢地似樣如果哥返嚟應該就係完全體
冇得諗
即刻轉
Jm9 ping左隻廢老狗粉個名
條友不嬲都痴線
唔係L蚑L贏就ok啦lck齊齊整整一家人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞