原來《風色幻想》今日靜靜雞上左steam

144 回覆
25 Like 7 Dislike
明星果個蕭伊莉?
第一周目點都要死
果排玩果堆台灣game好多都要死女角
簡直係中學回憶
明星3係咪冇上資料片
3~XX 都玩過

3 係最好玩
有 佢steam版係包哂dlc
只係叫自己ver1.00咁解
今次玩返先發現有個end係賀總做老友
次次玩玩下都唔記得救主角老豆
我當年一直當係後宮game咁玩
仲係到諗梅魯點都冇戲唱嫁啦
然後風6仲要咁 覺得佢都幾可憐
唔只女嫁
D仔都係
有無人記得風色幻想2屬性相剋
風色2好似無終極補完版
當年好鐘意用5 代隻弓, 好遠屈人機
好耐之前了
有13啦
5作為全新世界全新故事的序幕真係開得好好
6雖然無左艾因不過都承接得漂亮,由苦苦堅持到組成新團新的組合,舊人又適當地串場連繫返昔日情意。新嘅利奇曼冒險團依然係一個隨時歡迎所有人回歸,永遠back you up嘅家。埋尾嘅兄弟線都唔錯。遊戲性上印象中都係6嘅技能同道具配合屈機d,挑戰性關卡亦都癲d(除左fy城仲有地獄溫泉

XX垃圾字都唔想打
究竟猜拳系統係點樣可以過到approval cls
見到5 6用一段字然後xx罵都廢事罵
笑左
風5真係做得好好,成個系統、主線故事、中間支線都好完整,風6係再完善啲嘅風5,結果傷害乘數更加高,變左可以1turn秒boss
唉,有生之年可唔可以見到風7,好想睇到結局係點
其實最後係揀左費特
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞