Mox Credit 轉數免手續費3

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
你係咪打錯日期? 一般唔係繳款日先 截數?
你7月1日 幾點用咩找數?
冇呀,我張卡本身得5萬8限額,5月26試完過5萬,之後第二日過多$7000,預返$1000水位嚟扣自動過數嘅雜費,冇爆quota
渣打有無講個financial charge係因為乜野產生?

唔記得幾點找數,直接喺app㩒繳款➡️繳付渣打信用卡,跟住揀戶口過數落去
信用卡要入卡號碼找,你入電話號碼咪即係筆錢去左渣打戶口
打多次去問點解收charge
收都總有個理由
用SC Pay經信用卡轉數出嚟係轉去匯豐戶口,我個轉數快電話號碼係登記落匯豐
唔係呀, 佢呢個係講SC pay用mobile 由SC信用卡 FPS去HSBC戶口, 唔係找卡數啊
咁你8月張月結單有找數記錄,係幾號找數? 應該就1/7或者2/7 過到數,有記錄同cs講 實講得掂
係呀

月結單淨係咁寫,我打去㩒語音電話申請waive但過幾日收到sms話唔批
你找數果行記錄呢?
唔好語音啦, 直接揾CS問
8月月結單寫7月1找數
#2 同 #4 就係你果兩筆SC Pay?
你依張都唔係mox卡月結單
唔係,#2係印度YouTube Premium,#4係Netflix
Simply Cash Card可唔可以免費做SC pay FPS架?
離題搭單問緊SC Pay
可以,過左10萬先收手續費
銀行收charge唔知原因最緊要揾返銀行問清楚, 就算最後無得waive, 起碼知死因下次可以避免呀
唔好唔清唔楚咁蝕俾銀行呢
想問唔小心用過左10萬少少
係咪突左個portion先收charge
如果同佢講唔小心即刻找返突左個part唔知有冇得waive
突左個portion收charge
但佢係你做交易時已經會提你有手續費問你繼唔繼續, 咁你同意繼續做左個交易, 應該就好難可以話係唔小心要求waive
如果未發生咁既事自己小心D先啦
9.30後, mox會再extend deadline?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞