Mox Credit 轉數免手續費3

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
乜唔係要due date日 balance到0欠款?
你咁講同提早還卡數都要過埋due day先碌得

正常應該唔駛
https://mox.com/zh/promotions/mox-credit-for-no-fee

由2022年8月1日起至9月30日,透過Mox Credit轉數即可免手續費!理財靈活零負擔,生活自然更輕鬆。無論你過數或是繳費,只要在信用額內,過數金額無限制。過數,從此隨心所欲*。
之後要?
或者學渣兜無限延期
原本係八月開始有cap
問題係銀行結餘唔係跌緊
走緊資去鎂?
乜仲有水浸?
lm
如果我mox有300k credit limit 就可以過三十萬?
你意思係用FPS過30萬去其他戶口?
係既話, yes
請教下渣打個玩法係咪都可以即還即時再轉走
最多100k
知道,借左之後還完係咪可以即時再轉走
未試過渣兜咁玩
應該得
咁你還完等幾耐再轉走
還完係咪可以即時再轉走係睇你上次借係幾時, 同一個月SC Payout累積轉賬總數唔可以超過100K, 如果8月2日借 60K, 就算今日還晒60K, 8月入面都只可以再轉走40K, 要到9月先可以再轉

MOX依家無限額先可以不停借還完即時再轉走
如果月結單之後果日還哂100k
再轉番走100K呢
都係要睇你係幾時轉走
8月2日轉走100K
8月16日截數月結單
8月17日還晒100K
咁都係8月無得再轉, 要等到9月, 因為你已經係8月到左免費累積轉賬上限100K

我上個月就係咁
我會9月2號先還款
唔會8月17日還
明晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞