Mox Credit 轉數免手續費3

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
lol
我啱啱還哂錢,想問係唔係可以再draw 10夢出嚟唔洗比息?

定draw完10萬出出來,過左10月1,果2萬會收錢?
cut剩8皮
說明除銀行外,轉賬至其他快速支付系統「參與機構」的資金也將被收取手續費(包括其他金融機構、零售支付系統營運者及儲值支付工具持牌人)。

呢個即係點?
佢啲terms好似唔同左
今日已還 再借
今日還完佢個deadline點計 ?
跟番你截單日

官網仲係9月30
呢個係官網訊息? 我見好似未有既
冇野了 巴打提左我
唔該晒 自膠左
我係留番一萬日常碌卡
啱啱先收到email話update T&C 都仲係話過三萬就收手續費

屌你呢個8萬係咪流料嚟
我收到email都係8萬上限喎

會唔會某D客戶8萬, 某D客戶維持3萬?
我個email 係星期二收到都係8萬
我都係星期二收
如果您從 Mox Credit 進行轉賬累積超過每曆月限額 30,000 港元,我們將收取超額部分(或當中的任何部分)之 2%作為超出轉賬限額手續費。Mox Credit 轉賬包括在 Mox 應用程式上使用 Mox Credit(覆蓋自動還款及定期轉賬指示)向另一 Mox 用戶或任何其他非 Mox 的香港銀行戶口包括及其他「快速支付系統」「參加機構」(定義見附表 2 的 B 部)付款。請注意:適用之手續費及/或轉賬限額可能會因轉賬當時適用的推廣條款及細則而異。當您使用 Mox Credit 進行轉賬超過適用的每曆月限額,Mox 應用程式會提示並讓您確認有關的手續費。當您設立的自動還款或定期轉賬是從 Mox Credit 轉賬,Mox 應用程式會提示並讓您確認進行交易可能會產生手續費。當您確認並使用 Mox Credit 進行轉賬,您將被視作接受適用之手續費。

我個新條款係咁 關於Mox credit過數
正常係3萬
但11月30日前做緊PROMOTION可以8萬
原本版本
超出轉賬限額手續費(於2022年8月1日起生效)
如果您從Mox Credit進行轉賬累積超過每曆月限額30,000港元,我們將收取超額部分(或當中的任何部分)之2%作為超出轉賬限額手續費。Mox Credit轉賬包括在Mox應用程式上使用Mox Credit(覆蓋自動還款及定期轉賬指示)向另一Mox用戶或任何其他非Mox的香港銀行戶口付款。請注意:適用之手續費及/或轉賬限額可能會因轉賬當時適用的推廣條款及細則而異。

新版本
超出轉賬限額手續費
如果您從Mox Credit進行轉賬累積超過每曆月限額30,000港元,我們將收取超額部分(或當中的任何部分)之2%作為超出轉賬限額手續費。Mox Credit轉賬包括在Mox應用程式上使用Mox Credit(覆蓋自動還款及定期轉賬指示)向另一Mox用戶或任何其他非Mox的香港銀行戶口包括及其他「快速支付系統」「參加機構」(定義見附表2 的B部)付款。請注意:適用之手續費及/或轉賬限額可能會因轉賬當時適用的推廣條款及細則而異。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞