剛剛睇完Eva破真係動畫電影既天花板

278 回覆
147 Like 158 Dislike
新劇場版
1.eva外形機械感太重,以前明明係未知生物感覺好強
2.明日香同麗open end爭左咁多十年,就不如還觀眾心願啦佢算啦,最後竟然係真希波,一路路人character
3.班主角正面左咁多,由其明日香,得返個驕,冇晒啲病態
庵野自己都話係因為311 (好似係)
陌生的天花板
上面條片未係囉
14年空白留來比人討論(鳩估)28年,等個作品長壽D姐
隔幾年又出少少解說或者週邊故事等人集體炒車
天你老母花板
頂級唔用?第一唔用,係都要用台灣同支那字
Q淨係最頭15分鐘已經J到出血

但中段真係睇三四次先get到,仲要睇多幾套字幕
係喎盲咗
地球防衛少年真係好sad, 特別係有左BB果個
庵野有解釋過點解Q會改成咁
要睇返制作make of
真fans就會明點解我用天花板
其實理解佢點解大改
有冇eva電影時間表想追返
已睇TV全集, 舊劇場版?(結局係得返真治同明日香)
仲有睇左套係濃縮哂TV改版入去嘅劇場版
之後應該睇邊套
我到而家都未睇4

Q真係好撚唔掂 完全唔知做緊乜Q

1同2翻兜左好多時 已經完全唔記得/唔知Q係乜

要睇4駛唔駛睇番垃圾Q?
4係接住Q劇情,可以唔洗睇,但主角突然出現返你唔知咩事
有冇得講下係講d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞