剛剛睇完Eva破真係動畫電影既天花板

278 回覆
147 Like 158 Dislike
當年睇完破 口爆明日香嗰下真係起晒雞皮
等左好耐終於等到Q… 第一日上就衝入戲院睇
仲記得一分鐘一蚊咁既價錢去圓方睇
點知睇到2條仔彈琴真係
完場同我個fd講左句我睇左啲乜
又天花板 到底連燈有幾多支那仔?
去觀塘睇信用卡有九折$144
睇咗新劇場4套先
如果有興趣先再睇返TV同舊劇場
因為就咁睇新劇場好多時唔知佢講乜鳩
睇返舊可以補返劇情
睇左序
聽日先睇破

細院有細院既震撼
有風 有噴水 有震凳(大部分時候) 背脊有熱風(俾使徒打果陣

推介
無庵野嘅EVA應該就唔同晒
4DX

聽你咁講完想試下MX4D
Gay薰完全推向另一高潮喎

淨係up幾句對白加個chok到爆嘅樣,揸住部識飛嘅Eva,短短廿秒已經將個神秘感推到另一層次

應該無咩角色有咁大魅力
自膠x10

(以為朗豪坊係mx4D所以咁貴...$218)...

我都係去apm睇好了真心推非打手
我之前聽到有種說法係q果種拍攝手法係特登想令到你代入到真嗣嘅感受,我又覺得幾make sense
Q真係睇到頭都大埋
明日香咁鍾意駕駛係因為佢想拎成功感比人認同重視,只不過事與願違
唔洗到最尾,破中間由真希波出場已經唔同,真嗣部walkman由第26首歌轉去第27首就係證明
改晒好似係因為311唔關流唔流出事
最尾睇到真嗣大個仔 哭成狗
就係呢下 即刻哭成狗
睇多啲啦 乜柒都天花板?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞