有無人借過二線財務?

602 回覆
11 Like 248 Dislike
想快啲死咪去囉,講完
一線遲一期可以傾計 講下中咗武肺開唔足工 通常都比你交息
利 一二三線財都借過晒 準備上水做返人
自己計好數提高息口比人賺囉,想死咪2線
準備定3個月auto pay bank statement做埋住證
如果有稅單又唔小過你月薪x12就照俾 小過唔好俾住
預備近3期pay slip 俾最近1期先 追先補
試下日資Easylend
我有fd本身幾萬卡數借二線滾到二十幾萬二線都係吸血鬼,解決唔到問題再產生更多問題
佢應該係話一線先去借二線
咁樓主可以自己上網揾清數公司同佢做
大把買哂廣告
一係就自己走去破產 最快手
冇物業又唔會打算香港置業
破產好過
有顧慮唔想破 死都要還咪去搵銀行做

破產都係要俾錢 唔係俾幾百蚊個隻
我估樓主自己都唔會有多餘錢做破產
我只係提供方法俾佢
信唔信 做唔做都係樓主自己決定
點申請iva?
可以睇吓Weland
收15% 佣
就係打上去同佢講還唔到
咪一樣,佢爭緊一線數,黎緊還唔起,諗著借二線還
咁一線你還唔起搵fd借著先周轉,或者衰仔d拖一期比一線起釘
借二線還一線就仆得街
其實你今期都係差2萬8,無可能屋企朋友幫唔到,睇嚟你都係唔夠膽比屋企知又唔夠膽同銀行做債務重組,以你咁膽小怕事又內向既情格,仲諗住走去借二線,一定比人一下睇穿之後迫到你依世都唔駛企返起身做人…..真係痴撚線
屌真係冇賭咪屈
鍾意買貴嘢搞到咁
借咁多錢 都係賭
一係賭股票 一係賭波馬
十皮夠唔夠,政府出左個百份百失業貸款,實際年息先1厘,還得曬仲會回贈翻d息

證明到2020之後翻過幾個月工同埋失業就借到
搵39k,還28k ,冇問題喎點會諗唔掂
有d咩可以幫到你?
我識 請pm me

https://t.me/Hanasabaysss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞