有無人借過二線財務?

602 回覆
11 Like 248 Dislike
屌你老母唔欠銀行欠大耳窿都叫拆掂
爭卡數定爭大耳窿錢你自己揀啦
多謝各位巴打意見

我應該決定申請IDRP
有無巴打有相關經驗?
想知應該點去做
利申:真心想求意見,中介收費搵我我都無能力比錢你地賺
認真要計比兩舊水上環聯啦
比息都唔止
Same here
想搵間做結餘轉
但出糧銀行都唔批
而家叫做夠還 但信用卡就老min
唔知tu識唔識升番上去比我轉
打多份工正正常常還多幾個月上返去做結餘啦
信用卡還minpay得唔得
還mini pay 得但tu升得慢 同埋都要睇情況你係負責幾多倍
14日數
先收30% 再收一大堆利息
宜家諗返都覺得on9

個陣咪日日賭 賭到有錢俾為止
後尾捱左廿幾間 得返十幾間個陣捱唔住
破左產 但係生活冇曬壓力了
第一次係五萬(據說係佢地最多可以借五萬)
其他會借係因為我當時還得好準時 佢地system 睇到
同埋agent 叫上去 佢地又點會唔借
唔知喎
老實講又冇乜出位野做過 最多打電話兇你全家
上門拍下門就算
紅油黑油個d就你差人地太耐錢唔應機先會做既姐
咁睇你點定義啦
其實樓上教個啲打上去做drp係一定work
教多你一招 用少少錢可以幾個月唔洗再還錢住
就係去申請破產 然後見官個陣話申請破產後先知原來有drp呢樣野 想試下同銀行傾 想唔破產住
因為申請左破產個一刻佢地就唔可以收你數 所以就可以唔洗還錢住 同埋話驚銀行唔批你drp更加冇可能 因為你可以同銀行講 你唔批我真係破產 我還唔到嫁啦
同埋官未出破產令 其實你未真係破產 你只係申請中
到最後傾好晒drp就同個官講搞掂啦 我唔破產啦
咁又係,如果無借過二線,第一次跑應該跑唔到咁多間
個底花到咁 不如直接破產
講左叫你留tg你又唔留

清左差唔多兩年
師兄你tg?
你唔留咪算
又唔係我一定要幫你

我搵你會留id 其他你可以當sales
所以個個都叫佢自己同銀行deal
但佢差唔多係完全無視
做左仲點買錶買包包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞