有無人借過二線財務?

602 回覆
11 Like 248 Dislike
Easylend 同x wallet 呢啲咁大間公司都咁閪架
邊間
我出糧銀行唔批
邊間
呢啲係黑財,2線有唔少正財可以收足㗎
樓主聽呢個講,味撚做傻尻借二線財
識人借咗扣底(估係,一個月前借一萬實得6千,間野好似話分咗3條數,10日一期,依家共還咗3萬左右)。希望各位師兄可以畀到D意見
想問:
1. 佢有冇真正還得完既一日?
2. 間野好似冇佢屋企地址,不過曾打去佢屋企,佢走佬係咪會搞到佢屋企(屋企有老有嫩,唔會搬)?
3. 爭咁少其實佢屋企人幫佢掉舊錢擺平的話,要用幾錢?

佢已破產所以借唔到一二線。
BTW果個人真係唔係我
求助!拎緊綜援但想報毅進,可以點?
https://lih.kg/2976429
39k人工都可以咁on9 借二線=交智商稅
幾個月前攞綜援,而家就39k 樓主都幾勁
黑財都係做生意,你跟住還錢就冇嘢
冇佢地址我唔信會借到畀佢
提早清會還少啲,你要問人
呢啲人一個月都守唔到寡 39k找完數又洗突
根本捱唔到3-4年清曬又要再借盡 認真早啲老破重新做人
利伸一線 見唔少你呢啲人
其實二線還唔到,借三線有無得諗?
你唔好借二線才仔,雖然你而家唔借就還唔到,不過你借咗就係只不過將呢件事推遲發生而到時只係會爭人更加多錢。
建議你喺件事未變壞之前搵身邊嘅朋友或者家人幫助因為佢哋唔會收你貴息,聽日可以考慮債務重組。
只要唔破產都會有返新嘅一日!
建議唔好借2線
最大問題係期短 變相每月供多好多 遲早爆
如果你唔係假膠,穩定月入$39K , 無可能搞唔掂,搵銀行做債務重組
巴打有心還嘅,都首先要剪咗張卡
三線=黑財 借唔到幾多同期數短
做iva好麻煩,又要比錢律師 同上庭,仲要落破產薄到 供灑先消要留record 樓主上去google下

建議搵渣打最大間幫你做drp 睇下肯唔肯做idrp
借完之後移民?
我估係, 佢地自己做埋收數, 唔駛外判比人
二線財仔金主咪又係一線
買野買到你差銀行70幾萬?

如果係真既你要睇睇醫生,購物慾過重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞