2017年夏季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
富士

http://japhub.com/?c=5695

假警察都夠膽玩
富士等收皮
cb3張相關圖更新左

個設定用左一集玩完左
cb3張相關圖更新左

個設定用左一集玩完左

我感覺係,騙徒手法層出不窮

淨睇呢張估唔到係邊個

川口春奈

唔講真係唔覺

講完都唔係好覺

對眼有d似囉

川口開咗ig後,啲相都唔太似樣
飯豐bb睇完爸爸話同航海個落差真係好大

航船做船痴女over得滯
今集居酒屋富士 水川麻美客串戲份幾多

今集尾好撚好笑 個老豆一野摑個女一巴 痴撚線架

又幾快

又幾快

又幾快

趕住出門口down唔切 今日唔上黎鳥
code ble 16.3

code ble 1 1 21.2
code ble 2 1 18.8

而家CX咁弱勢,過15算好好
又可以估下第二集跌幾多
我估落到12

而家CX咁弱勢,過15算好好
又可以估下第二集跌幾多
我估落到12

11.5
偵探物語 10.3%

我家有個無能丈夫 9.1% (-2.1%)

警視廳生物系 7.2% (-1.7%)
對不起,我愛你 10.0% (+0.2%)
曾愛過,有秘密 8.2%

Code Blue 3 16.3%

如果冇睇錯 富士對上一次連續劇有咁高單集收視 已經講緊三年前的hero 2

對比嗰個年代同宜家嘅日劇整體平收視
今次成績好好喎
偵探物語 10.3%

我家有個無能丈夫 9.1% (-2.1%)

警視廳生物系 7.2% (-1.7%)
對不起,我愛你 10.0% (+0.2%)
曾愛過,有秘密 8.2%

Code Blue 3 16.3%

如果冇睇錯 富士對上一次連續劇有咁高單集收視 已經講緊三年前的hero 2

對不起我愛你竟然唔使跌

係,最後一套雙位月9朝5晚9好平均咁10-12……
未睇cb3 剩係見到好多人講呢個sponsor
未睇cb3 剩係見到好多人講呢個sponsor

點解要講佢

山P & gakki

今次成績好好喎

keep唔keep到平均15應該係富士目標

之前兩季好似都係得code ble一套平均15

今次成績好好喎

keep唔keep到平均15應該係富士目標

之前兩季好似都係得code ble一套平均15

平均15難d
呢個年代電視收視的確差左,加上富士積弱咁耐,平均12呢個目標現實d……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞