2017年夏季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
今集寬鬆
最後馬里布果句係咪暗示有新一季

再拎多次獎可能有嘅
橋本環奈矮到咁 仲要着住警察制服
學渡部叔咁講 真係好似cosplay
今集寬鬆

再拎多次獎可能有嘅

有新一季既話幾乎肯定冇波波

好想幫山p加番個剪影

好想幫山p加番個剪影

淺利陽介key上去
今集寬鬆

再拎多次獎可能有嘅

呢次拍得咁趕
撞晒套對不起我愛你
今集寬鬆

再拎多次獎可能有嘅

呢次拍得咁趕
撞晒套對不起我愛你

似係撞左四重奏
今集寬鬆

再拎多次獎可能有嘅

呢次拍得咁趕
撞晒套對不起我愛你

似係撞左四重奏

果陣應該埋尾
一百萬YEN女人
人與人既情感,每個人物都描寫得好撚正,仲有個個都演得好好

應該係上季最
《CODE BLUE 3》

《我家有個無能丈夫》

除左依兩套仲有邊套值得追
寬鬆世代個sp咁樣呼應返第二集以為山岸死果幕
錦戶到底有無做過一個角色係外向少少

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

全部都係內向性格 / 比人蝦 / 成日為人好自己受苦

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

Last friends直頭扭曲左人格
吉岡里帆同少主套野開播咗未

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

last friend 做dv 男

扑左

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

結論:佢做親都係呢d扭曲角色

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

武市半平太
曾演出人氣日劇《交響情人夢》嘅33歲男星小出惠介,今年爆出性醜聞,佢被指喺大阪拍劇期間相約一名17歲女生夜蒲,女事主飲醉後被小出帶往酒店,禁室培慾共6小時,其間性行為共5次,有兩次更係無套內射。

小出惠介事業大受影響,令剛打入大中華市場嘅佢可謂斷送大好前途,其所屬事務所Amuse已勒令小出無限期停工。計算小出已接嘅日劇、電影及被廣告商提前解約等,事務所相信要賠天文數字嘅違約金,當中由日本名嘴明石家森馬監製嘅Netflix自傳式新劇《Jimmy》亦要播起,呢套劇原定7月7日起播出,小出喺劇中飾演明石家嘅年輕時代,Netflix決定換人重拍,暫時未知由邊位演員頂上,而呢套劇集耗資高達3億日圓(2,121萬港元)嘅宣傳及製作費,勢令Amuse賠償金額再創新高。
近日有消息指,木村拓哉或有機會執二攤演明石家一角。據明石家日前在電台節目自爆,佢透露木村主動提出:「不如由我頂上演出吧!」雖然明石家都認為木村呢番話只係講吓,可是消息引起傳媒報道,有圈中人認為木村可能係真心想做年輕版嘅明石家,不過又考慮到尊尼事務所未必放人,加上木村嘅片酬勢令劇組加重負擔,似乎最後都係難有合作機會。

性交5次即係射左5次??
6個鐘扑5次
會不會太勁
虛脫到暈

扑左

第一集既泡文對白分分鐘多過日文
今集寬鬆

好想佢有

一年後見

一公升的眼淚
全開女孩
對不起青春
我家丈夫

武市半平太

Johnny's裏面係好似得長瀨智也同山P可以做到D 好外向的角色
其他個個拍親都係憂鬱內向型
金田一果幾個都係得堂本剛係做得放D
點解里帆BB喺寬鬆世代臭西到咁
宮九你同我出嚟

原來佢地有開始過 但山路老師仲係處男

個護士媽媽同里帆點忍到牙

佢最想食小茜

第一句睇錯做寬鬆西
點解里帆BB喺寬鬆世代臭西到咁
宮九你同我出嚟

原來佢地有開始過 但山路老師仲係處男

個護士媽媽同里帆點忍到牙

佢最想食小茜

第一句睇錯做寬鬆西

佢又真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞