2017年夏季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
上季女角黎講印象最深係比嘉
今季加埋新木同成田
Toda既戲份更加岌岌可危

toda已經好幾套劇都少戲份 好慘

不要再說了

好想睇toda同gakki嘅感情線

Gakki係配冴島架

紅白同沖繩組都okay嘅
今季我驚新人搶戲份多d 一加加咁多個
但又係可能每集得30秒
我自己本身想睇三井同橘 有埋黑田同森本番黎客串就perfect池
但又係可能每集得30秒
我自己本身想睇三井同橘 有埋黑田同森本番黎客串就perfect池

勁鐘意黑田
但又係可能每集得30秒

想睇返舊CS同森本

出左新聞話換CS好絕望
以前佢地成班響CS房吹水好好笑
長瀨智也套劇好娘..但都會追嘅
今季加埋新木同成田

不要再說了

Toda 個樣變得太快

都係因為綾野剛條仆街

唔知係咪個樣殘咗 連上嵐玩鬼牌都俾人無視
https://www.youtube.com/watch?v=vqOUwKSFqIA

睇完又覺得拍出黎個效果都唔錯
今季加埋新木同成田

不要再說了

Toda 個樣變得太快

都係因為綾野剛條仆街

唔知係咪個樣殘咗 連上嵐玩鬼牌都俾人無視

大家都蒙眼廣告淨係報gakki要蒙眼
好彩玩鬼牌二宮係妹控最後比佢嬴番
https://www.youtube.com/watch?v=vqOUwKSFqIA

睇緊

但又係可能每集得30秒

想睇返舊CS同森本

出左新聞話換CS好絕望
以前佢地成班響CS房吹水好好笑

轟木

第二季最正
好想佢地最後一齊

當年傳toda同結衣不和真係ON9
ママ 死なないで

睇緊

比第三集預告最後一句整到流左兩滴眼淚

btw 影帝做土方有啲馬里布影子
動作巡警....橋本環奈接呢個角色真係接得幾好
真木陽子真係好趕客救命

做咩又po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞