[I/A] 蔚藍檔案 (2)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
前幾日經過總力屠房,見到好多大蛇一車車咁送入去,有好多隻流眼淚 佢地知就快俾人殺...真係好慘!
台服有無公會有位
f2p 日服玩左一個月,見到輪椅巴哈評分100分,即刻all in晒所有石/神名碎片,天井左輪椅再升到5星,發現唔夠碎升專二同埋新手唔洗急住用神名碎片宜家後悔緊
我抽中之後放喺度都冇資源升佢
呢隻專二有加buff duration 所以會提一提值得升
不過呢隻新手升咗應該都唔伏嘅, 有埋ako 之後全部boss借對應輸出就得
好過要練半打輸出角
唔專2齋5星就真係唔爹唔吊
新手真係唔洗諗升星住
老師lv去到7x打總戰力時再諗都未遲
求其搵個未滿嘅就得
去到80 都未夠料 玩得兩/三個月 未夠儲備料上
新手一問,神名碎片係咩情況/進度先要去商店買黎幫角色升星?
我國際服新入坑,34LV有響同佐三槍,手上有100碎可以升到一隻,有無需要做?
冇需要升住
去到後期開始打總戰力EX~INS再諗
好,咁我sh
而家等22號抽水梓,希望之後可以夠資源抽埋168
再黎就等2月水星野了
我初期個陣基本上無用過碎片係抽返黎就3星嘅角色度
對3星黎講,升到5星純粹係加數值,除非你碎片多到可以升埋專(同埋就算真係有咁多,都唔太建議all in曬落一位角色度)
反而某d 1/2星幾值得盡快升到2/3星解鎖技能(例如小玉, 個陣總力未有得換/護士/椿)
最好睇清楚邊d角色無非課金手段攞碎片(hard任務/總力/pvp/考試),個堆角色會比較值得用神名碎片黎升
依隻唔會伏,而且冇得刷,用左碎片都唔怕
入垃圾會想借角都借唔到
去搵D台灣公會啦
噴漆人紅臉都咁屈機
所以入會前可以睇下入面啲人個頭像有冇你需要既角可以借
入會後如果人哋唔擺出來要留言講聲,好多都好合作
巴哈好多人比nikke喂屎
走過嚟玩ba
我都係
ching放心 呢邊冇咩付費石池咁on9
有pick up個陣普池都會保底
仲唔會有咩朝聖者呢啲傻閪setting
nikke已經唔想開了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞