[I/A] 蔚藍檔案 (2)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
係, 有中文
國際服係多語言, 不過中文翻譯真係差D
未玩過公連但係聽講係,隻game推哂圖之後一日唔使用好多時間玩
玩咩服好

但iOS日服好難課金
佐三槍+168 齊 基本推8成野冇問題

課左隻伊織出黎
而家推同等關都順,係咪可以留石抽活動?
洗唔洗去商店換碎片幫佢地升星
有陣驅風油味
想知個SD係咪都座住輪椅

應該儲得切一井水梓
然後再儲到一月尾希望有一井抽水星野
做咩啊連登咁小討論
努力睇緊故事
快D睇到Vol.3
好想比佢瘋狂Hack
而家25開始升得慢左,推關有時都跨唔到關,隻奶無力成日死
但唔推又睇唔到下一集
升lv 都係買補力刷關果隻模式?無捷徑?
都係1 AP 1 rank exp
補體有幾個方法:
用石補體,頭三次 30石120體
買AP pack 每日多150AP
用戰術對抗戰嘅coin 買AP
等佢派AP
已經超過3萬Like,又係千禧學生

隻game AP好重要
3倍數嘅任務關(e.g. 3-5/6-5/9-5)打完之後會有道具升級咖啡廳,可以升AP效率。所以初期目標應該係盡量打贏個d關黎升高咖啡廳(個堆關通常會有特別難打嘅boss好似直升機/大型機甲,不過唔洗3星,贏到就有升級道具),越早升級到就越好(同埋初期製造盡量整傢私,放滿個咖啡廳黎升舒適度)
AP多咗之後,升rank/刷裝/刷經驗書/刷活動都會順好多
技能書/CD就急唔黎,靠每日課程表/總力戰/活動慢慢攞
你國際服趁依家3倍打特別任務刷經驗書好啲,盡量打到去D會易升學生level
每日至少洗90石拎360體力去升自己level,短期目標開通Cafe rank先可以拎更加多體力
加油
明白,咁我而家可以用盡哂手上可以用既ap去刷關?
刷經驗/錢關 ok?
主推任務關,推到打唔贏就用AP刷下經驗同裝升下人
任務關除咗咖啡廳升級,最重要係解鎖hard黎刷角色碎片
錢對於戰力提升無直接影響,建議唔夠先去刷一兩場,反正最燒錢嘅技能一開波都無料升
初期盡量瞄住d開緊加倍嘅關黎刷(好似而家國際服就開緊經驗關3倍掉落)
武器升級材料初期建議唔好刷,太燒AP又用唔著住
聽日開始normal 3倍刷裝好D
憑實力入一檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞