[I/A] 蔚藍檔案 (2)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
跟隨日服
講緊維護頻率

不過好似係平咗 同埋冇記錯以前ios係平過Android 而家唔知
只係課過月卡同2星期AP包
國際服都唔好似日服咁比個表睇下
https://twitter.com/Blue_ArchiveJP/status/1577342912756879361
Apple 好似得日本要轉tier 所以要改嘢
國際服好似係要平衡返唔同地區價格嘅差距 所以先減價
check下先知加價冇包港台
咁到底最後平衡左之後係貴左定平左
蘋果(Apple)宣布將提高多個國家App Store的App價格,包括智利、埃及、日本、馬來西亞、巴基斯坦、波蘭、韓國、瑞典、越南以及所有使用歐元的地區,並最快於10月5日起實施,但加價就不包括自動更新訂閱。
刷左成日首抽 普通池都唔中響
我嗰陣時係買 不過依家唔好了
冇比人ban咩
我開ser第二日凌晨買 可能嗰時未研究到點用科技刷skip教學 仲係人手
不過都做好心理準備隨時畀人ban
咁就真係算好彩
日服打完d報酬係咪唔值得再打個活動
想升活動角做5星係咪有d不切實際
好似見唔到盡頭
國際服11月9號
但照日服行程唔知可以有咩特別野搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞