[I/A] 蔚藍檔案 (2)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
恐怖系
好癲 都未周年就咁豪華 好難想像佢地周年會有咩活動
痴線 咁樣整半個鐘3D動畫
雖然呢個都係我鐘意BA原因之一
好正
中途有白子同社長唔show埋出黎
https://twitter.com/nanodes3d/status/1586320976870256640
優香對脾真係好肥美
出貓唔好太高分
間唔中就有 有時仲有兩三個同分
呢個世界咩game都有人開外掛
不過唔洗擔心 營運一定ban
韓國仔
南韓玩家大團結「推翻」瀆職的遊戲管理委員會,5000名玩家排隊連署引發話題
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/55718/korea-game-management-committee-is-overthrown-by-the-players
聽日可以抽saki 同miyako
miyako好婆呀
真倉管
好彩成隊兔都廢廢地 唔洗留石比佢地
老婆留喺個倉到養兔仔算
saki叫做成隊入面比較好用果個
HOD MVP黎
Saki好手勢
miyako: 我最討厭你呢D大人
miyako:兔仔太寂寞係會死架
11月1日(二)更新日程變更公告

各位老師好,這裡是蔚藍檔案。

為了哀悼最近發生的令人遺憾的事故犧牲者,變更了原本預計在11月1日(二)進行的更新的日程,特此公告通知各位老師。
[11月1日(二)更新日程變更說明]

- 更新日程 : 11月8日(二)上午10點 ~ 下午4點
* 11月1日(二)預計進行延期部分遊戲內容日程的更新。

相關詳細內容會再透過追加公告通知。

我屌
笑死 又關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞