[I/A] 蔚藍檔案 (2)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
叫得搵客服, 我估佢都係個別幫你退返算
在11/9(三) 19:30之前有兌換問題的老師們,請透過客服中心詢問,將會協助確認使用紀錄以及給予幫助。
新人刷個首抽
幾次70抽都係得2隻下位3星
加油
仲未開波,睇人推抽到亞子起步最好
日服新手lm
亞子初期推關無乜太大作用,係總力戰先用得多
如果想推關輕鬆嘅,強烈推薦響
當然如果你有心機嘅,可以刷響+亞子開波(我開波就得響,亞子後黎pu抽)

刷到響,照開左了,已經搞左2日我怕刷到無耐性唔玩
黎緊應該存石等強力角色定點?
呢隻驚有無月卡買
儲井等pick up 2萬石
好多3星同勁角都可以刷黎
有大細月卡, 2個買哂都係80蚊左右, 都抵買既
黎緊22號就復刻泳裝限, 可以留住黎抽嗰個pool
睇人地話數過C101有3百幾檔BA, 好恩惠
http://yaraon-blog.com/archives/227193

1位 VTuber 1100 (+254)
2位 アイマス 858 (+18)
3位 Fate 746 (+78)
4位 ウマ娘 736 (新設)
5位 艦これ 596 (-90)
6位 東方 586 (-122)
7位 ラブライブ! 242 (+4)
8位 刀剣乱舞 192 (-66)
9位 アズールレーン 100(-10)
10位 ガルパン 98 (+2)
10位 名探偵コナン 98 (-28)
12位 ガンダム 96 (+18)

BA未有咁勁
應該係第一次咁多所以冇單獨分類
所以我講明數過
名前:名無しさん 投稿日:2022-11-11 23:32:09返信する
>>5
単独ジャンル無いだけでめちゃ増えた
ブルアカ 310サークル
多分次回のコミケから単独ジャンル分けされそう

C100 BA本都係分散喺幾個區
初初開服無幾耐就被馬娘人氣壓過來,之後keep住做自己,後來每次新活動都吸引到人入坑
見證住佢開始有自己既community同愈來愈多人識, 真係好欣慰
俾免費五星專三大奶火槍手吸引到入坑
睇你先知自己欣慰打左恩惠
玩落唔錯,課左少少
有無公會之類既野?
有, 叫社團
但呢到就冇, 要入去搵下台仔D社團入
仲有隻game重點係劇情
得閒既就睇下
岩岩down左日服game
首抽應該刷咩 有冇tier list懶人包參考下
唔玩國際服?

日服岩岩賣大包完

錯過左好時機
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38898&snA=1841&tnum=3
巴哈個版主寫得幾好,詳細過日本既攻略

圓圈果3隻超勁,但係亞子對新手推圖冇咁大幫助
而且冇得打關刷出黎
三角型果2隻都係超勁,但係後期可以靠打關慢慢刷出黎,
早抽早享受尢其是係伊織
右下果隻依家PICK UP緊果隻都好勁值得一抽
國際服有中文?
香港appstore down係咪就係國際服?
玩法係咪好似公連咁
刷hard關攞碎片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞