【 金錢足球真係爽 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCI

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
軌唔同鏝喎
人地點會益你
求其mbappe算啦
咁能廢要嚟做乜
原來就開季
唔夠2星期
賣人消息update:

leno:仍然同富咸談判中,阿仙奴堅持11m的價格,富咸則希望少於10m價格簽入,尚未達成任何協議

比狗:球員不會接受意大利球會的任何offer,球員想離開回到貝迪斯,貝迪斯想要,但暫時未有出價

黑t:接近租借到意大利atalanta,沒有購買選擇權,未完全確定細節

馬里:費倫巴治希望與馬里達成協議,並且已經開始與阿森納進行談判

阿叔:沒有球會有興趣,本賽季可能作為後備留在阿森納,並在明年夏天自由轉會

拖狗:球員以私人原因離隊回到意大利,未知係咪轉會原因,而官網購買波衫亦都移除咗佢個名

屁屁:傳聞紐卡素/拿玻里都有興趣簽入,但暫時未有出價

nelson:暫時未有轉會嘅消息,球員合約剩得一年

巴洛根:有可能被租借出去,傳聞有英冠和德甲球隊有興趣。

冰廢:暫時未有任何球隊有興趣

好型仔
呢個似啲
到底係邊個話買冰廢返黎
拖狗啲性格真係差到冇朋友?佢同巴丁個啲南美幫應該都熟
美隊都唔好得過冰廢好多
前龍門教練指定要的
少少地50m放俾佢地算啦
又廢人工又貴
轟不知幾想賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞