【 金錢足球真係爽 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCI

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
坦蛇tune到垃圾獌好順
呢隊獌咁勁投降啦
我獌不敗奪冠了
皇者曼勁到
冇左隻毒瘤球霸勁到
有無師兄搵到現貨今季落場版作客波衫?
如果畀坦蛇有埋fdj典部署
如果拖+錢係ok
啡t 樓都賣埋
一換一都可以諗下
加錢不了
加比爾捷西斯接受訪問,首先談及同鄉小天馬:

「他是一隻野獸,一隻野獸!他不懂得疲倦!」

「這裏的新隊友非常飢渴,很想在20年後再次贏得英超冠軍,這挑戰令我感到非常興奮。」

「我想要一個新的挑戰,我想在每一場比賽上陣,所以我來到阿仙奴,我將阿仙奴和我加盟曼城的時候比較,都有很多年輕球員。」

「我是經常思考的人,離開曼城的想法已有一兩年,加盟阿仙奴是我所能做的最佳選擇。」

「我需要開心地踢球,希望踢球時臉上能掛上笑容,我媽看完對奧蘭多城的比賽後打電話給我,說感到我變得不同,感到我現在很快樂,聽完之後我很激動。」

「這裏所有人都很歡迎我,雖然我只是比那些年輕球員大2至3年,但他們都視我為學習目標,這感覺很好,我很喜歡成為其他球員的榜樣。」

Tony@傑出阿仙奴

https://www.standard.co.uk/sport/football/arsenal-gabriel-jesus-martinelli-b1014218.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1658520481
達:我無鍾意過你呀,貼埋大床都唔買你
如果富安好返, 踢返右閘會好d, 白哥上次睇踢唔慣閘位
獌似冠軍
我唔打喇
聽朝邊個唔睇就係假阿
有波睇?
粉紅色?
破釜沉舟
聽日有冇機睇到白韋拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞