【 金錢足球真係爽 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCI

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
十俘虜暫時嚟講控球組織仲係麻麻
要擺cam位造波仲未夠料
佢skillset仲係偏反擊多
無奧哥嘅都可以擺cam位練下
正常有奧哥都係擺左翼打反擊好過
腎真高
咁我估中
其實我唔知
我鳩up
nelson丫
定係想叫 nelnel =張學潤
之前咪捧左奧迪盃
Nelson左翼
金錢足球可恥
淨係考慮人工都應該趕屁走啦
https://twitter.com/RikElfrink/status/1550871631765061639

Gakpo is in the interest of many clubs, but PSV does not want to sell at the moment as the club is in the CL qualifying rounds

(@RikElfrink- TIER 1)
行路都可能腳震
ESR後插上去幾好
肯推 可以帶生 速度快
覺得攻中係最啱佢位置(類似卡卡踢法)
不過控傳要再練下同bulk d
前車路士前鋒 Tony Cascarino 接受了媒體的採訪,談及新賽季阿迪達能否率領阿仙奴完成爭四任務,Cascarino 表示一旦爭四失敗,等待著阿迪達的將是下課的結局 :

“ 放眼新賽季的BIG6,哪兩支球隊爭四失敗,他們的主教練便會下課,這毫無疑問。如果阿仙奴沒能爭四成功,阿迪達會丟掉工作。我認為他已傾盡所能幫助球隊提升競爭力,但新賽季他必須率領槍手贏得歐冠資格。”
Beits 咁撚有錢?
達蛇未能驚過啦
到時一有危機就含到高爺爺雪雪聲
咩都搞掂晒
純睇數據都幾勁
第一個完整嘅一隊球季
唔係必然正選都做葡超助攻王
不過體能同身形真係要操

唔計鏝痢本身高最少一班
爭四對手 軌獌熱 都洗唔少錢
邊個入唔到前四都無籍口啦
PSV對摩納高 又真係唔願放嘅
贏到Gakpo咪因為有r聯唔走住
世界盃年 有得踢r聯幾咁重要
你開個正常人走花名討論po
但原來你都係唔正常
今季派對有官非唔計
有錢又唔買比狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞