老高話男人比女人低等 大家點睇

304 回覆
407 Like 1298 Dislike
佢老婆不嬲好癲,係鏡頭前扮賢淑
所以搵個咁靚既老婆真係無乜用
普通樣性格好就夠
是但啦,人類講嘢就係咁
女權應該屌老高喎話女人高等過男人
姐係否認女人比男人欺壓啦
班女權成日話男人都係享盡權利個一方 成日假定自己係處於劣勢撚會認自己高等
因為女人能力比較平均...
男人就上下限都比較高...你睇有幾多廢柴送錢比女洗就知
又話唔睇?
條條片未夠24已百萬views
女人夠會養仔做私家肉便器被中出即飛啦
當故仔聽就算
講真,你睇連登咁多仇女既,就知平時幾低等比女人欺負到地底泥咁啦
發覺你真係好鍾意打稻草人
其實我就擁護女權嘅但係屌柒啲好似你咁嘅女權撚姐
上次仲話男人比人不合理懷疑非禮係正確,今次就懶係正義咁話你爭取只係平權
你只要長期居住香港,香港法庭都可以判你離婚分產 係邊度簽根本唔係問題
睇得老高本身就係低智商
同男女冇關係
樓主無論你男又好女又好,你都係認命
憑咩由佢覺得一方高級過另一方
以為咁講唔會冒犯到女性
正常d既女背後一樣覺得佢肉酸虛偽狗公咋
古今中外
都有女性把權既時候
點解女性自己唔保持返呢個形勢?
係人都會感性,所以男人都會,因為感性對人類嚟講更加接近本能。相反理性先來之不易,因為生物界除咗人類幾乎無脫離本能,合理利用理性嘅動物行為。
如果係都要爭男女邊個高級啲嘅話,咁正路應該越理性越高級先啱,女人有理性但比唔過男人,而論感性嘅話我印象中藝術家嘅男女比例就算喺現代都係男多女少,點解可以講到男人唔識感性咁
又唔怪得佢地有呢種諗法
現代社會運作的確男人係重要角色多d
https://youtu.be/pKPfOEsP3pU

世界上所有最危險嘅工作大多數都係由男性做
如果佢將個講法由性別換做種族
應該YouTube 會ban咗無得出
將性別分高低本身就係歧視

另外,如果生物上係男,性別認同係女
咁呢個人係高定低等
雌激素夠引至乳癌、子宮腫瘤、紅斑狼瘡等等
所謂物極必反 過多一定出事
你爾啲論據根本係性別歧視
其實男性可以喺權力上達到更高嘅階級都幾歸功對男性群體喺權力傳承上嘅團結
男性除咗有得抽水先會比小恩小惠女人之外,絕大時侯喺真正實際嘅權力同利益傳承上都會偏向男性,而唔會將上位(唔係講做到有錢佬老婆呢種上位)嘅機會比女人
而且睇你講嘢都知你對女性先入為主覺得能力不及男人,都有唔少人係好似你咁諗所以其實喺能力相同嘅情況下會先選擇男性
賣告白都唔撚識?
唔係好明
點解感性=高級,簡單=低級?
同埋都有可能只係表現出嚟簡單啫
咁唔使吓吓都將成個思考過程表現一次出嚟㗎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞