老高話男人比女人低等 大家點睇

304 回覆
407 Like 1298 Dislike
咁啱禁左入去
又要禮金 又要冇婚前財產制度 又要贍養費 又要分一半身家 弱智先係香港結婚
女人就係雞
講多少少

依加好多男人都要上繳哂成份糧比老婆, 然後老婆比返少少家用佢. 上一代係女人要收埋D私己錢, 依加係男人要收埋私己錢, 咁你話依加被壓迫既係邊一方

男人搵既錢要比哂老婆, 存款同消費又低, 係社會上既話語權又低 (除非你係top10%既人上人, 但係多數男人都唔係咁, 個人口比例就係咁). 現代男人真係婚姻入面完全係工具人
女人定時流血都唔會死
覺得佢只係求生慾強唔想得罪女人先咁講
佢喺條片都話女人係情緒行先
佢唔咁講 女觀眾可能睇唔到一半就怒屌
其實我唔明
個9upper講野又唔係特別好聽特別舒服, 點解會咁多人聽
就咁聽都算, 聽完好似權威咁攞黎引經據典話: 老高講過
心諗做乜鳩

仲有啲話自己入去係睇人老婆, 但係我真係唔識欣賞佢老婆
收皮啦啲女人成日感情用事,成日比麻煩人哋,邊個低等啲唔使講
但係話男人用條撚諗野唔會有事
啱!男人做到狗咁,女人攞家用,搞野都係男人用力D
老高睇得出男人多數可能唔介意呢d野
Who’s 老高
只能夠咁講 男女思考方式唔同
望下諾貝爾獎就知論智力贏十條街
話女人感性其實係踩緊佢地成日感情用事

老高話中有話 廢事俾佢隔離條女西臉

一大班廢柴男喺度菠蘿雞啲成功男人
想像自己都係一樣高人一等
Free ride成功男人嘅努力去痴性別自信
治癒平時被女人拒絕嘅自尊損害
「就算你拒絕我,你都係比我低等嘅生物」
睇得呢D垃圾content farm channel 嘅都係無腦
襯返觀眾口味,正常
係網上有見解咋,現實佢冇咁樣同同事同老闆講野架
我係男人 我認同啊

因為一唔認同 女人又嬲 所以認同好d 認同完又唔會小佛肉
事實
有對波仔就賣相賺到買樓
Based
R緊閪屌既男人係低啲
來了來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞