老高話男人比女人低等 大家點睇

304 回覆
407 Like 1298 Dislike
你咪傻閪毒撚lor
討論緊件事啊
仲睇老高就真係低能
所以陳振聰真係好勁
女人執政多數垃圾唔等於男人執政零垃圾
全新最勁嗰堆國家又唔講
同時當你都係男人,連你都話佢哋垃圾嗰堆男人係咪又可以代表所有男人?
女人執政多數垃圾 首先你要prove到呢樣野係true
又或者直接講下有邊個女元首係柒頭 暴君
垃圾男總統就真係大把 菲律賓啱啱又出咗個
從你嘅言論可以睇得出點解女人咁垃圾
可以咁大段嘢完全冇points ,片面之詞
假設人哋學歷水平低同自己係最醒,完全有中層女上司嗰種閪味
仲一直怨天尤人話環境問題,唔諗下點解會有呢個環境但女性冇能力改變?
理唔理性你都死全家 無關男女 blocked
女人執政多數垃圾唔等於男人執政零垃圾
全新最勁嗰堆國家又唔講
同時當你都係男人,連你都話佢哋垃圾嗰堆男人係咪又可以代表所有男人?

你未覆到任何一句
同埋學學邏輯先叫人prove,你連個命題都未搞清
你死全家la on9仔
block尻你隻弱智先
開頭嘅立論如果唔成立
下面一切推論結論都係嘥氣

唔使下下開口埋口叫人學呢樣學嗰樣嘅 我又唔信你philo grad啦
我嘅立論唔係女人執政多數垃圾,唔明你再睇多次
而係
你認為女人執政多數垃圾=男人執政零垃圾呢個邏輯謬誤
你未夠料出少句聲冇人會笑你,唔使死頂
咁坦白講 男人執政零垃圾 呢句嘢都係你塞落我把口度架啫
本身都唔係我講嘅 駁駁駁 我駁條撚咩駁

又學人講logic 唔知以為你有幾猛料
你唔係以為打句嘢打到自己啱咁 自己就真係啱吖嘛
倒不如你摺返埋 唔好衝出嚟算啦
佢不嬲鳩噏當秘笈
太無聊 冇咩片睇 睇老高鳩up都幾好
定係有冇邊啲講都市傳說
懸疑事件比較好睇
老高講既野都好信
無咩好講
連登呢到只需要講女人都係雞就得架啦
呢個程度差唔多
咁好嘅女人可以係賢內助嘅 管好頭家 等自己男人專心出去打拼 呢啲金錢measure唔到
屌你老母死臭閪
點癲法
女權主義者最嘔心就係一邊講性別平權
一邊要食盡所有女人以前係父權社會下擁有嘅好處
cherrypicking食相難睇啊 偽善啊

華人要禮金唔係因為父權主義
而係女方貪錢 一邊話女人有自主權
一邊講到自己尊重老人家意見
講到要收禮金自己都唔想咁
呢d唔係cherrypicking 係乜野?

你唔好以為將所有野簡化做華人vs西方/父權vs平權就好convincing
完全就係偷換概念 無解釋過任何野之餘仲要混淆視線
作為一個advocate 你嘅論說能力差劣
你亦都係女權主義成為笑話嘅一個最佳寫照
未睇條片
應該純粹根據條片入面個邏輯內容去咁講姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞