老高話男人比女人低等 大家點睇

304 回覆
407 Like 1298 Dislike
on9 先會睇佢 d 片,一早 block 哂
女人天生唔理性
是男人既飛機杯同生育機而已
根本唔應該工作
幾句野就作故仔
岩岩睇片中仲有講到 男仔搵女仔係搵好處喎
冇留意開係好難咁啱睇到
完全認同,好似東亞呢邊先係咁
多數d女權(組織)咪又係靠d位高權重嘅男人比錢運作。唔少d女權組織d幹事都係d有錢佬嘅老婆。
你自己睇啦
我成條睇哂
又係呢啲仇男思維 啲書呀 片呀成日都叫男人自己冇錯都要道歉 讓女人 被女人拎著數
點解唔係宣傳女人要用道理說服男人 明明講道理先係更高等
洗腦式宣傳 以前聽人講如果有一百萬人同你講你老母係男人 你其實係會信
以下呢個柒頭就係受洗腦嘅樣板
youtube演算法
波台手足又迫害
所以唐山打女人睇得好開心
歐美唔使俾禮金 男人唔使養女人咪因為性別平等
華人要比禮金 要養女人係因為父權(女仔嫁出去就係賣女)(男主外女主內)

但好多人一邊羨慕歐美
一邊又覺得個問題唔係唔夠平權而係太過平權
黑人問號
我只想睇下連仔係唔係真係咁仇女
冇話我仇男
條友賤我就仇
唔理男女
女人根本唔應該讀書識字同工作
佢所謂用內心層面分高低等
去到現實明顯係佢口中低等男人個方更有利

用兩性整體群眾去睇,男人的確好理性好簡單
亦因為咁嘅心態,男人相處上可以好團結向上,就算今日係敵人明日都可以化敵為友,講唔服就打到服,最後大家一定會有解決方式

相反講到好感性好複雜嘅女人,講內訌講是非記仇心結可以放成世,女人圍內相處裂縫多的是,唔洗話女權男權之爭,大多數時間跟本就係女人鬥死緊女人
咁邊個畀女人咁易上位?
高唔高級,唔係你鳩up.
你睇D女賣相賺幾多錢就知老高冇講錯
瓜狗咁得閒
大把父權撚認同要錫住女人呵護女人
因為覺得女人係財物
仇男嘅其實係父權
女權係反對呢樣嘢
覺得女人地位同等 唔需要特別禮讓
根本好多話男人被欺壓嘅人 思想同女權人士一致
父權先係你嘅敵人
只要是老高說的都對
利辛忠實fans
屌你莫蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞