屌奶星,莎比亞仲有面係書展賣書…

462 回覆
1120 Like 74 Dislike
仲癲過豆皮佬食到靚女miss軟飯
有冇多圖
點解可以有波有pat但瘦
屌你老母九唔搭八

唔支持臭西就代表一定係支持爛面怪?

條女靚D做乜錯事都可以願諒(連登毒撚定律?

如果連登代表到主流社會大眾嘅意見,爛面怪仲可以係書展搵食?用吓你個閪腦啦!睇吓二件天水圍狗男女嘅下場就知咩先係真正主流嘅意見啦

係嗰垃圾post 圍曬爐就當自己主流可惜呀冇人理你呀!佢一樣照係書展擺擋

咁係你哋廢定㸃,自己諗吓啦唔該,又話收人皮,結果人呢?
淨係知條女一定係臭西黎
日日po妹豬
其實都岩
跟個軟飯廢男咁多年真係浪費左
成功開拓NTR市場
單身唐仔係咁佢以為佢覺得同佢所睇到既就係道理
然後佢自己廢搵就不停咁喺度話莎皮勁莎皮多女
唐仔以為個個人都好似佢咁廢
仲爛撚過謝繼聰同周腳炎,泡菜整容有無得救?!
仲有個之前幾出名,但食fans同對前妻唔好嗰個叫乜?一時醒唔起
你咁撚有料書展出書嗰個就係你,而唔係莎皮啦,廢柴

我冇料起碼有自知之明你條廢柴死剩把口,唔死冇用

嬲呀?咪又係打字狙擊人!好嬲,好嬲
所以出到書就係有料屌你笑撚死啲廢物既價值觀真係標奇立意啲
邊個狙擊邊個?你指緊你係個剩係識文字狙擊miss既廢物?
邊個嬲到要專登揀黎覆
二手飯好唔好食呀今日屌左自己隻右手未呀廢物?
起左定右腳,你和你D打手都一樣未答我!
出到書冇料,你依D廢物藏頭露尾叫有料?
你三手飯都冇資格食
食屎啦你!之前D post又話狙擊到佢收皮
結果人哋上曬水,你哋就潛到地核!

果然有料過人(死剩把口方面直頭係世一)

你D分身或跟班吹到幾撚大。結果人呢?全部去曬流浮山做刀手?
有個男人可以係莎比亞手上救走佢 真係替MISS開心
嬲到打字打到成個弱智仔咁
有得食一手點解要食三手?定還是你以為我係你條廢物咁要食二手飯?叫左你睇少啲莎皮啲飛機文睇到變弱智
嬲嬲豬? 我又唔係要軟飯王收皮,我睇你依D生滋狗亂吠,但又搞唔到莎皮一條汗毛唔笑死都已經偷笑

你咁撚廢仲想食一手飯?唔食屎算偷笑啦!
你仲未答鐘意起左腳定右腳痾尿
又話人跳問題作答,咁你呢?

D打手去曬流浮山做刀手?答我啦廢柴
唐仔你係咪唔知你之前既問題係問緊邊個?定你真係唐到以為呢個post所有人都係miss既分身?係咪今晚食唔飽所以咁炆
繼續學人講野啦二手飯仔
又block 一隻生滋狗
冇料扮4條!
有料莎皮狗早就收皮!
所以都唔知你吠乜鳩
下年佢書展你記得準時再吠

利申:花生永遠不嫌多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞