屌奶星,莎比亞仲有面係書展賣書…

462 回覆
1120 Like 74 Dislike
一個作家比人最記得嘅唔係佢嘅作品
而係戴綠帽同自己有幾咁廢同仆街
想用檢測証明黎同離婚協議做比較?仲即刻鳩噏咩男人賤女人先愛?
你繼續做鍵盤戰士
你幫miss 平反到當我輸
條賤男又賺錢又食少女!
你如何部署呀?廢柴!

看清楚現實未??
發爛渣?你唔係鍵盤戰士?定還是你真係幫莎皮出過面?

唔知莎皮賺到幾多錢剩係知真係有錢就唔使供樓所有野都要條女出
定還是佢賺到呢啲錢對你黎講已經好多?你看清現實未?定還是你現實係廢柴
我食花生爛面怪同蠢女人結局如何關人撚事咩!

相反你條on9 唔知以為有得屌miss ,處處維護,又冇能想幫又幫唔到

都唔知邊個發爛渣呢?

擺明消費你(miss),又成功喎,笑死朕
食花生食到發爛渣
係咁幫莎皮講野仲話只係想睇結局食花生
買左佢本書學點樣戴帽未

有得摸到miss 用過嘅紙巾未姐??蠢撚

唔服氣去現塲屌爆爛面怪囉!

利申:等你傳黎好消息
摸左啦之前問莎皮有無簽紙個陣順便問埋佢拎黎摸

剩係識得講廢話扯去第到轉移視線
有乜好講,條仔贏到盡,名利雙收!
條女輸名聲,輸青春
你話佢廢,但一星期揾20-30萬,又有女人貼同圍!我都想廢一次!完!

你有乜想補充呀?
原來你就係天氣非常晴朗個毒撚,點解隔咗咁耐都仲係咁kam?
真心佩服食軟飯D男人!
你隔咗咁耐食到未?
攻擊我Kam 就改變到現實??
我真係唔知要有幾beta,先可以不斷奶一條打壞鞋底

Btw,你而家搞清楚連登幾時岀現未?
[我都想做下名偵探] 莎比亞事件圖序紀錄 6
https://lih.kg/uyuuQaX
#107 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你轉移視線托咩!

現實嗰男主角收皮未?起初唔係話要收佢皮嘅咩?

你失憶定點?請及早治療
莎比亞咁都唔叫收皮?
你呢條廢人要有幾loser,先可以產生岀莎狗撈得好掂嘅錯覺?
一星期揾20萬叫收皮
咁你一個月揾2萬叫大成功?
我香港人黎,只睇客觀數據同現實情況!莎比豬唔叫銷情理想你去問其他作者賣成點
屌到瀨尿
唔使諗 佢現實應該係單身毒撚黎
一年書展365日?
真係笑撚咗,20萬喺邊度黎?佢銷情邊度理想?
秒左佢
莎狗全盛時期搬埋miss岀黎做生招牌,一篇文先得嗰幾百個like
你同我講佢而家單飛可以一個禮拜賺廿萬係咪以為個個都好似你咁弱智?
「熱狗」
成功到terry要潛水佢就del留言
由深情作家轉做講自己被飛嘅作家
以前同miss一齊時嘅廣告冇哂
樓又供唔掂
仲要一年賣得幾百本書
真係好成功
佢自己都亂咁9up
佢自己話莎比亞書展賣700本
當扣哂cost 70蚊好未
未又係得49000蚊
一年365日都書展咩
仲要700本係條友鳩up
事實上70本都唔知有冇
人哋書展倪匤回憶錄都係印得500本
而家先再加印500本
莎比亞一早印定700本咁自信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞