屌奶星,莎比亞仲有面係書展賣書…

462 回覆
1120 Like 74 Dislike
好彩校長明察秋毫 擺明個男人九年都對條女冇感情,淨係食軟飯為咗錢,到最後仲要擺佢上枱出賣個女人求榮,數臭對方為咗換錢同作家名氣,吸血剝皮食肉仲要食埋骨 男人版白骨精
個男人係100毛做過,好多毛記PR空群而出做嘢
鬼叫大家利益集團,最慘就係個女人跟咗佢九年咁慘,所以真係唔好同呢啲咁嘅恐怖情人毒撚一齊,好難甩身,最壞情況就好似佳仔條女咁
由此可見長期討論區都比呢啲咁嘅PR帶風向
害到啲人[/left]以為自己好有獨立思維,其實就食晒呢啲所謂懶人包落肚

呢啲仆街PR點解唔使坐監呢
結婚嘅source就係有網民話
條女九年人工俾佢揮霍 嗰個男莎話自己係坐㗎二手跑車都換咗幾架,冇錢都仲要玩埋錶
結果係當condom咁用完即棄,出賣條女食人肉饅頭搵到食,咁先整到本綠帽出嚟
仲衰過日本嗰啲牛郎公關 呃完錢仲要害死人
Miss待人接物應該好好,平時好肯幫手,又主動關心學生
連莎比亞都忍到
都唔係醒唔醒,喺九年先尋求溫暖,即使係咁都冇放棄佢個作家,一直供養佢嘅理想,做女人做到咁撚慘,真係仁至義盡
最弊買佢本書九成九係女人呢!

你又唔去現場聲討佢!同連登仔講有用咩?廢柴!
關男女權春事咩
對方不斷玩情緒勒索喎
出事嘅原因咪條仔老屈都協議咗離婚,最多係差啲程序,咁搵第二個又有問題?
莎士比亞?
唔出奇 做教書循循善誘,連啲小朋友都頂到喎,始終女人衰心軟沙佬不如唔好出綠帽,啲文筆咁差寫到咁廢,完全冇感情 出技巧書點樣精神操控秘笈同埋食軟飯技巧好過啦
個出事原因係源自莎皮老屈同剩係講對自己有利既野,然後都可以話係女權主義清果然唔係扮
一個男人食足九年軟飯,女方人工一直俾佢揮霍,供養佢買車買錶衣食住行同學生開房爆房
你唔好以為呢隻沙仔冇出軌先得,男人嘅嘢唔好玩啦
呢個女人真係好到連呢啲嘢都唔踢爆(甚至淨係知道少部份出軌炮房)

如果咁樣叫女權主義社會,你不如重修中學
巴打你真係曲直蘭分
講完你自己有冇笑先?
你試吓去出境提供過咗24小時嘅陰性証明,睇吓點
最多係差少少程序姐

男人賤女人先愛,你可以點?
可憐的人,必有可恨之處。
巴打唔好玩,講到好似男人賤格就一定有人鍾意咁 喂你打開沙佬幅相,睇埋佢啲文筆,我都唔明點解可以自居為作家
你現場睇吓啦,排隊買書仔定女多??

呃咗9年先醒,其實都要同情??

咁其實你都好忙,刷卡員D女(起碼過十單)被人呃幾十萬仲慘!你幫唔幫手先?
刷單員先啱,打錯
感情事喎我已經formally通知咗你,即係分咗手
你個比喻完全不倫不類
講賤邊有莎狗咁賤呀
幫呀,send個post嚟,我幫手打幾隻字
咁撚樣衰都食到軟飯
情聖黎 請尊重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞