屌奶星,莎比亞仲有面係書展賣書…

462 回覆
1120 Like 74 Dislike
冇好過
一向咁差
佢個出版社嗰幾條友包括佢本人
啲中文真係嚇死人
你條智障毒撚最冇資格話人pr

你會員編號五位數,竟然講得岀連登19年岀現,連登之前係冇app
[我都想做下名偵探] 莎比亞事件圖序紀錄 6
https://lih.kg/uyuuQaX
#107 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

還返個ac比庇護工場個社工哥哥,專心入筷子啦屌你老母
臭味相投
有冇佢老婆ig
睇到都覺得銀耳 咁既文筆都可以出書
真係寧願佢全部用口語, 唔係懶係書面式口語
咁都可以大賣? 要比錢去買8卦睇咩
評論就係眼紅?見你咁落力狙擊佢前妻咁你咪好眼紅miss同李sir?
鳩到會專登去spot莎皮ig仲要廢到無野講要屈人係pr自己窮就係咁奶莎皮鞋底讚人一星期搵幾多幾多
買左莎皮本書未?定還是仲入緊筷子未放工?
記得咁清楚有錢分?

你哋班蛋夠話佢一上水就狙擊到佢反皮啦!

結果人呢?去曬流浮山當刀手?
都費事同你嘈,冇冇人買書去ig 一清二楚

Miss 如果冇同條軟飯王結過婚,要深潛到地核?搵朋友代言都唔得?

所以結果條廢柴咪一再消費前度囉!明知你笠水唔敢出聲

俾你依度威曬又點!有人會再搞爛面怪咩?
天真的毒撚好明顯係你唔係我!我交個場俾你威到下世紀又點話

夠鐘去食晚飯,88
睇佢ig就一定係最真實最清楚無水分啦
去食二手飯啦廢物
呢啲小事使撚記咩,錯極都唔會話19年先有連登啦五位數
講啦,個ac喺邊度攞返黎架?
你去會展盤鳩佢未姐?

咁上心唔係唔敢幫miss 出頭呀?
Call 記者或者東張啦反正道理係你個邊!

仲笠乜嘢水?我就無知姐,你大文豪籌備左一年啦仲等乜
而家我係講緊你,唔係你主人
答啦屌你老母,個ac點攞架?
你痾尿起左腳定右腳呀?
你又唔答我先,屌你老母個老母
嘩,識反彈喎
禮拜一記得同社工哥哥講,叫佢比張貼紙你,實羨慕死其他工友
答我啦匡智仔,起左定右呀?唔識分左右腳?

咁仲學人上討論區發表意見
睇住啲死毒撚瓜瓜叫,真係上連登一大樂事
Btw唔gur嘅咪quit囉,順手還返個ac比人
莎比亞依啲垃圾都有打手
你講話2019先有連登我先記得佢係邊個
原來係同一條傻佬改咗名
呢D撚人都有人撐有人買書
比民主香港人把撚
即係佢本咩綠文係講番佢呢單野?
我半夜睇仲要撳咗先show圖
都怯咗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞