屌奶星,莎比亞仲有面係書展賣書…

462 回覆
1120 Like 74 Dislike

你冇跟貼到件事都算,係要衝出黎柒

總之成11日,佢今年有3本書,一星期20萬冇吹大,講完

頭一日上晒ig 已賣4百幾本
同班弱智溝通真係好辛苦,走先
就係咁撚自信呀柒頭
肯潛水收皮未
支持莎比亞!!!
摷下摷下 原來無咗第一個post
link入面有原post link 原來del咗ac

有無人睇完莎比亞戴綠帽單野,唔再相信女人?
https://lih.kg/hyFqAT
莎皮仔講野你都真係信到十足
仲要覺得一撚定係20萬呢下先癲,好似你有份睇盤數咁
莎皮對女人麻麻,但對馴化毒撚黎講都幾有一手
你算吧啦,有料嘅早就反cup 莎皮等佢變amber 二世啦

駛係到酸人!背夫偷漢原來好馨香㗎咩?
廿萬一定係酸緊人啦毒撚仔
反cup啲咩?你中二定點?
岩岩又話走先,而家又忍唔住發爛渣

所有對莎皮既指控就合理化,然後就執住一個點係到咬繼續睇佢啲文學下點戴帽啦
佢講你就信
唔知邊個先係低能

有2000 個心智未成熟買佢D書,有乜奇怪

你估賣2 萬本呀!今次書展仲要成11 日

Haters 唔係咁做囉起碼去現場叫:收皮啦!
臨時演員都係演員呀,專業D好冇
條on9仔真係奶莎皮狗鞋底奶上癮
真係搵到咁多錢,當年就唔使同miss租唐樓啦,仲要係冇𨋢嘅七樓
而家冇晒廣告,收入不減反增個腦要有幾蠢先會信?
仲未計成本,除咗印書,仲有行政包書寄書,之前呢啲全部都係miss湊仔咁免費幫條打壞做。
之前佢有錢買新車傻閪,肯定仲收入豐厚過依家!

根本你再酸有撚用咩!起碼有1 百萬人知佢戴帽!

2000 人想追看繼集就冇可能!你乜撚嘢窮人思維呀大佬書展人數同人均消費又係督數??

Conclusion : haters 唔係咁做囉
條友應該唔知
一本書黎講作者版稅一般唔過書價10至15%
當出版社係佢自己唔駛分發行費,
都要分俾書商同印刷同存倉
佢本書當賣140蚊實收50一本都未必有
仲要書展買有折

仲要倪匤啲書要一日幾先賣過500本
莎比亞1日700本
笑撚咗
書展人數同人均消費關莎皮狗咩事呀?
你條毒撚上網講埋晒啲咁on9嘅野,你老豆老母知唔知?
總之ig 動態D 人全部係枚,佢根本有書賣

如果你覺得係咪係反正我剩係知佢未收皮同埋miss 就收經,完
小妹本寫真賣左過百萬本
條友應該唔知
一本書黎講作者版稅一般唔過書價10至15%
當出版社係佢自己唔駛分發行費,
都要分俾書商同印刷同存倉
佢本書當賣140蚊實收50一本都未必有
仲要書展買有折

仲要倪匤啲書要一日幾先賣過500本
莎比亞1日700本
總之ig 動態D 人全部係枚,佢根本書賣

如果你覺得係咪係反正我剩係知佢未收皮同埋miss 就收經,完
你老母你豬閪唔係扮
間書商就係佢自己開
同你D弱智講駛鳩氣
Ig 全部枚,根本拍烏蠅
可惜miss 唔係Johnny,佢更加冇係床上痾屎
當佢賣一本賺50,莎皮狗要賣四千本先䁠到廿萬
你都戇鳩
出版社同書商都未撚識分
999 喂 係咪報案中心
清唔好勞氣唐仔係咁
笑死,原來二個pr想帶風向

Hello 李蛇!你今日拮咗人妻未?

怪不得又想搞爛面怪

可惜呀,佢大難不死必有女圍

起起底,個帪號白過白虎
拮左啦唐仔你呢?青頭?
所有唔認同自己既都係對家PR
討論都唔得一定要承認莎皮有幾撚振夫綱
終於都認係李蛇
條廢柴都係威足1 星期姐
咁都好眼紅
依個世界搵食艱難
睇ig 佢起碼可以玩多排
唔該你俾多D力水好冇
否則冇花生又冇人記得
又要等下一年書展狙撃
利申無睇開佢D書
但佢D文筆... 一向咁差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞