火雞狠批以色列 兼提三大要求

197 回覆
22 Like 47 Dislike
唔係當年埃及帶頭以色列 開頭係威係勢咁 點知結果你地班阿拉伯國家自己鬼打鬼 唔肯出力 結果俾以色列反攻咩
如果世界係有中央嘅話 我諗個中間位應該都係火雞果頭
個antichrist將來會叫佢哋簽7年盟約,然後就係apocalypse
所以咪養到隻火雞而家咁大隻 變咗隻猛禽 叫得特別大聲 特別兇惡
火雞國因為冇啦啦走左去田買俄狗S400,搞到想買F35都買唔到
巴勒斯坦好似都唔係主權國家黎?
咁火雞國當年侵佔嘅cyprus北部呢?
猶太人同阿拉伯人都唔係啲咩好人
睇過一套電影講依個 贖罪日戰爭

和平之戰
無得咁計,個問題複雜到根本解決唔到
如果要追溯到邊個郁手先,就會返返去古代
公元70年之前都重係既 嗰陣叫做羅馬帝國 猶太省 有個猶太王
之後猶太省被廢 改名叫巴勒斯坦地區
直到1948年 以色列復國
老生常談啦 冇利益又冇即時危險邊個會理btw土耳其經濟出晒事 條友做乜仲成日得閒搞外交
火雞國係軍火出口國 仲有無人機玩添。
你有武器就大大聲架啦
誰大誰惡誰正確
都係伊斯蘭教國家
當年以色列郁完手都重係想和談,耶路撒冷玩以巴共治一路都係話可以,係躝坦唔肯重想要打返轉頭
邊個理你 呢啲中東國家一律死哂最好
呢句中肯ar,通常歷史遺留既土地紛爭都係靠終極一戰解決,回教國家唔爭氣打輸左依家講咩都冇用
咁俄都係喎 但就俾歐美圍
唉 同人唔同命
火雞屠kurds就得 普丁幫親俄份子打烏克蘭就唔得
咁俄烏紛爭係咪都可以靠戰爭去解決呢?
Fuck the Jew
點睇歐洲養大霍梅尼 攪到伊斯蘭革命。
我不嬲一早覺打硬,俄佬開波先係pk,但你睇番世上咁多土地紛爭到最後要解決結果都係導向戰爭
唔係話撐中國
不過當初係日本侵略佢先
唗氣, 比番領土巴勒斯坦, 班友都唔會珍惜去建設, 當權者剩係識用毒品同埋國仇去麻醉國民, 到頂唔順就叫D國民又打過!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞