盧寵茂稱正考慮推「紅黃綠」健康碼 限制確診者或高風險人士自由出入

619 回覆
36 Like 1088 Dislike
佢想完全監控人民,所有實名制同健康碼都係呢個效用。
正府真係咁得閒? 健康碼無限update
姐係配合撚個plan就係一路配合,之後等奇蹟?
定等freed ride其他人出嚟反抗?
連個安心出殯都無幾何拎出黎用, 個健康碼有閪用
呢個大家都知架啦
我想知其他野會點樣執行
防疫限制不變?
大家照常生活返工?
日日機械式報數字 話知佢去到四五千單?
然後某部份人個碼可能紅咗,就要留喺屋企?
我估之後逼你要連network

之前咩都無
然後加針卡
之後加埋倒數器
慢慢加上去
佢就擺明係架啦
個分別係政府有日可以無條件咁紅左你,之後大家見你紅左都唔比你入,唔比你搭車,完全唔公開咁令你突然無晒自由。
新聞啲街訪都有樣板你睇啦
仲有班防疫撚恐懼撚係度
加埋而家成個政府都係擦鞋撚

而世界大部分國家都已經無再理呢個病毒
呢個病毒好明顯唔會消失

所以你預咗香港呢世都唔使同國際接返軌啦
勁過送中!分化人民,文革式操作,先把小眾打成毒瘤黑五類,再群起攻之!
河南班人抗議銀行凍結存款問題就自動「紅碼」
支持局長提供武器去除國際化形象,趕走所有外資企業,作為企業顧問必定全力加速向外資企業作出深入解說
全港最大既防疫撚=香港政府
戇鳩,講到好似有得揀咁
唔需要諗完美執行,只要有人篤灰就夠

唔好諗仲諗唔做乜唔做乜可以迫政府,個政府都唔係以人為本。。。
梅小姐:當然贊成健康碼分顏色 可以保障市民安全
https://lih.kg/3070872

就係依啲仆街冚家剷防疫撚害撚死香港
外資鬼佬走晒未
玩紅綠黃等觀望鬼佬走快d
唔係銀行d錢都攞唔返
而家都群體免疫啦,又冇乜死亡。 完全可以開放同外國通關不過政府唔係咁唸,要攬炒。
政府一開波逼你班柒頭打針?
成班沖撚晒去打
健康碼其實係金融工具,湖南個健康碼就係咁用,阻止你追討
sorry河南先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞