盧寵茂稱正考慮推「紅黃綠」健康碼 限制確診者或高風險人士自由出入

619 回覆
36 Like 1088 Dislike
而家成個政府都係北京指定,
應該講
北京有點嘅人 香港有點嘅政府
屙落去更亭或看更個身度
垃圾,弱智重停留係港共個防疫政策真係為左防疫而做既錯誤思想。
你全面配合港共防疫暴政,打撚晒三針
你講乜撚柒嘢呀
我講緊,香港人唔配合,只會加重罰則,而唔會取消,因為所謂防疫政策唔係為香港人而做,而係為中共主權而做。

成日扣我帽子無用架,只係表現到你既智力低下
Yes! 就係要呢啲!繼續令臭港變大灣居!
新疆,衰過上海北京
北京人已經示範咗畀你睇只有反抗先至會阻止到防疫暴政,而你就反而教香港人向港共支共跪,言論根本就同藍屍五毛一撚樣

果然係五毛狗蛋牛麵,識玩
淨得呢隻病毒先係有傳染性? 冬季流感呢? 或者monkey pox? 即係有機會永續健康碼?
名留青史
反正班港豬都唔會移民
然後成班5毛喺度話英國點衰點衰
佢認邊個係佢老頂都未知呀
得啦得啦,我會自己走
真係好笑,我幾時有教香港人配合?
又屈人,我只係你幫港共推卸責任比香港人,
我極力支持你帶頭反抗架,幾時反?
真係好笑,我幾時有教香港人配合? 又屈人,我只係你幫港共推卸責任比香港人,
我極力支持你帶頭反抗架,幾時反?
黄你老母
你望下你自己講咗啲乜先啦五毛狗蛋牛麵
乜鳩「香港人唔配合,只會加重罰則,而唔會取消」,唔係教香港人配合咁係乜呀?
唔好當連登仔白鳩痴啦

何況你自己都配合咗港共防疫暴政,打晒三針啦
一早講咗等你哋班蟻民用慣咗就會加料㗎喇
肯定要加位置追蹤功能
唔係點樣限制同監管犯人
我只係話經過19年,知道香港政府唔會理你香港人點jer。
而家我問你係唔係反抗先?你係唔係有plan先?你夠唔夠勇氣帶頭先?
定係你得把口屌人,但你自都一樣?
連第一步唔打毒苗你哋都做唔到啦,仲講乜柒呢
我問你係唔係反抗先?你係唔係有plan先?你夠唔夠勇氣帶頭先?
定係你得把口屌人,但你自都一樣?

老老實實我都唔想走,你改變到香港我都想你成功。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞