【I/A】Puzzle and Dragons (695) 九月OP合作開催

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
googleplay條撚樣應該好似李公公咁既格
冇果樣整果樣獻媚,想學人食水位
$15 中楊端和
國民動畫, 好似係
手G佬打到蛇女輸輕敵瓜左...
嬲鳩一抽李牧...唔小心齊pool...

Life was like a box of chocolates
You never know what you're gonna get
想問下 如果轉左日本google play
本身港台google play儲落果D分就冇得用返?
再廢都係新pool
Pad po傻佬風火輪
哇屌!林家謙演唱會公售座位表拍得住MIRROR
https://lih.kg/3063289

今日女友都send過嚟 叫我聽日撲580位黃牛飛
我嚇一跳 然後得啖笑
心諗買原價on9仔已經好戇鳩
然而最on9果個係我身邊
咁既show 100都比多佢
唔特別玩嘅話,王騎龐煖係咪各換一就夠
唔想再抽落去
唔特別玩 索性唔換
換王騎駁收息就得 隊長隊員裝備都ok
龐唔洗特別換 裝備唔勁 隊長雖然ok但唔係特別飆青唔值得拎印格硬換

冇乜資源直程兩隻唔換都得 兩隻唔係啲太過必要嘅嘢
咪鳩up啦
哈哈 我又抽啦~
唔特別玩嘅話,王騎龐煖係咪各換一就夠
唔想再抽落去
換王騎駁收息就得 隊長隊員裝備都ok
龐唔洗特別換 裝備唔勁 隊長雖然ok但唔係特別飆青唔值得拎印格硬換

冇乜資源直程兩隻唔換都得 兩隻唔係啲太過必要嘅嘢

3個字講晒 唔洗咁大段
咪又係玩電話佬過世
信用卡度點搞?打完卡號之後 要輸入個人資料打完默認係香港卡 就唔比課了
想改幾多次名
我等緊電鋸人動畫 一定爆
山本可摸耳有少少先見之明
你做乜撚野
又話咩架 仲在意王者!?
手機佬是信仰,是態度,確實值得過世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞