【I/A】Puzzle and Dragons (695) 九月OP合作開催

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
自己搵
明明跟住方法開google play日本acc但都係down返港版
試下用apk down返日版pad睇下課唔課到Yen先

屌你啦非禮仔...
按google play右上角個問號,會彈呢舊野出來
撳個制就有得搵佢地CS 玩EMAIL
要講日文
使能咩...我打中+英,回我果個係打中文

有冇屌佢老母
如果我屌左老母...應該呢世都唔使旨意搞到
會有機會搞到咩
有機會得,我就是成功例子!
同佢講用唔到張卡,彈左舊咁野出來
問下佢係咪鎖左我啊咁,JJ插屎幫幫手開返得唔得咁
其他野唔使多講
因為日本人用香港卡,香港資料係好正常既事!!!
心照就算
我都係彈一樣交易失敗
係與我們聯絡果度一直禁嚟禁去都係叫我睇Q&A 點先可以direct approach到佢地cs 課個金都搞咁麻煩...
itunes
10000 yen HKD585.00
11000 yen HKD644.00
其實都差唔多 11~12分鐘左右
下...打完果幾隻字...你留返個日本acc email
佢地cs會email你...跟住照講...然後睇你造化...
真係唔得就唯有轉返ios...
係呀始終3司令刷最好
等怪彈出完先啦
re0就真係出左 不過未夠一年吧
收到風,合作出pokemon 8大師
Divine Gate未執應該所有新啲嘅動畫去哂嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞