【I/A】Puzzle and Dragons (695) 九月OP合作開催

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
如果唔限時係用水彩
砌到40秒 可以慢慢轉
各位Ching 小弟好耐無玩

玩嗰個年代只係得一種抽蛋龍

有冇人可以同我講如果依加有石應該抽咩?係咪十石抽+297好?
回頭是岸
抽王者天下 織姬牛郎嗰個唔抵 建議15石/20石先抽
咁我整水彩隊了唔該
唔該晒ching

有冇話抽邊隻最好 見大家都屌信
木光果條中女
水彩7*6喎清
個條女黎?
拍咗幾個月 唔知係咪諗太多
覺得男朋友好似冷淡咗
係咪已經過咗熱戀期 但我仲係日日掛住佢好想痴住佢
比起啱啱一齊個時覺得佢覆機速度慢咗好多 回嘅野都少咗
諗緊我地係咪已經冇乜話題好講
有時出到嚟見面都冇乜野講咁雖然我明係唔會時時刻刻好多野傾 但比起一開始就係感覺有啲唔同咗咁
近排有日試過我唔主動text佢佢可以成晏晝6點先text我仲要係因為個日約咗見面
約見面個啲又好似成日都係我主動問
諗緊佢係咪最近多野忙多野煩先咁而家盡量忍手唔主動約佢見 睇下佢會唔會約我
但好辛苦 感覺自己太鍾意佢 成日都好不安會亂諗
覺得成段感情嘅存亡取決於佢咁
好似佢一個決定就可以隨時飛咗我咁
但見到面又好似感覺好少少 佢都會主動拖下我同送我返屋企咁真係睇唔透
好驚佢係咪已經淡咗
諗起啱啱一齊成日秒覆機 而家幾個鐘先應一次
唔抗拒7*6啊 我入一關搭車、無野做就開隻game 黎轉一turn ,一關打成日都得(如果我無比人轟出去)
同其實我搵到嘅哩三隊組到嘅通關參考都係要7*6
元魔
扑野同打J分別

第一,打丁因為睇AV,女優不停換,所以有大量新鮮感,好易上癮同極難戒除,所以打1次就會一發不可收拾。而同老婆扑野係單一對象,扑耐左就會厭倦,意淫比較少,通常唔會上癮。

第二,兩者都係消耗腎氣(射精)。但係打丁係通過睇大量AV,不停咁刺激,所以意淫比扑野強烈好多,而意淫一樣傷身。亦令到日常生活見到女就好易意淫,所以打丁比扑野更傷身

第三,唔好將身體最寶貴既腎氣射比自己幻想入面,射比螢幕。大把人已經丁到好後生就早洩陽痿,之後有女友果陣冇撚用。不如留返黎同女友/老婆用
零次元岩岩出個陣就係得元魔但無天陽神無初雪到宜家都無
最近抽多左新野先諗住再挑戰
而家原版水魔女都唔差
蕭別牛
抽齊水屬玩水隊!
屌嗰啲人係因為佢冇
準備開始戒丁
4gaylo
有料未
尊重啦 唔通我玩濕婆龍又咩咩咩
好人好者點會玩濕婆龍...
唔好畀我見到你玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞