[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(55) We Are The Queens & 夏日回歸大發!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

幾時cb 期待十人
整隻碟最快要cb 2個月前
而家個個都仲忙緊 bona 又啱啱拍完劇
feverse 又5月出道又排等
希望到時cb 97會一齊

瘋了瘋了
睇到呢幅相覺得唔全續真係好可惜
希望南南露走花路
Bona之前都話過佢地咩保障都無 做幾多野就有幾多錢
見你星船要放養又限制多多 唔續專屬約可能係件好事
之後cb都會一齊既話就得

但到而家都唔知蛋想做啲咩同新公司會係邊間sosad 願好似直頭無諗著搵公司著
啱先睇到denq條片講到佢哋師兄都類似呢個情況,星船照咁睇應該會比佢哋兩個一齊回歸,佢哋想嘅話應該無任觀迎,只係唔會再參加同星船相關嘅活動
Denq 就算鳩數啦唔洗佢個個都知
但果陣芒叉有講明im 唔退團 但今次要member自己講明先再有新聞話官方confirm
所以一路個個都希望佢2個好似im咁 但公司又無講清楚。。韓國人都理解不能海外更加

但ss 講ok 都要新公司ok先得唔同公司始終有機夾唔到。。有前輩做版你睇

簡單黎講活動坐底8個 有機9個有機10個
바바요, 4월 초 '린자면옥' 론칭…우주소녀 출신 루다·김진성 출연
https://entertain.naver.com/read?oid=382&aid=0001040025&spi_ref=m_entertain_twitter

唔好啊
那個了唷
見到romance既10個有20個都...
20歲果套10世都仲未出到呢個11月開始拍 無耐前拍完既就4月5上on99
見到張圖已經哭左 都係key返我自己落去
仲要未播
2521後真係好紅
唔知今年可以攝到啲時間CB冇
兩套戲起碼7/8月先得閒
唔知出年開下一個 post 未
今年好彩有個cb既話應該推到一頁半..有咩新聞都扔下上黎應該趕到尾班車
除非咩都無得撈
𝐒𝐄𝐎𝐋𝐀 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥
'설아의날들' 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐨𝐨𝐧

不得了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞