[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(55) We Are The Queens & 夏日回歸大發!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
向來都係 d 閪公司旗下或者發毛團成班捱餐死先團魂最好 ...
就當我地係一個例外啦 ...
流星大叔都仲未帶我去fs
估唔到DC發展得仲好
DONE
隔左3年幾終於拎支咪出黎
臨完清朝緊攞番明朝把尚方寶劍出黎斬人架啦 ...
Dear.U今天表示,將與Starship娛樂公司簽訂爲期3年的合同,於今年2月開通MONSTA X、Ive、宇宙少女、CRAVITY等Starship娛樂公司所屬藝人的Dear.U bubble服務。 之後還將依次追加開設Starship娛樂公司所屬藝人和Kingkong by Starship所屬演員Bubble服務。

當2月1就開 仲有25日sd msg多謝bubble
肯定唔會咁少日啦 如果真係咁少日就連開都無

不過最後有幾多個就唔知

可能到開嗰陣邊個冇開通就應該係團約個人約都唔續
點會 反正都係簽要幫佢旗下藝人開service 一日未到退果日就算得幾日dearu 都要幫佢開
出埋名有live有interview都唔係用本人名出歌r爆頭
終於無生日post
琴晚睇twitter見有人講先知
都一早知既好心SG到就唔好落名啦
想點名
歌又好聽 人又靚 點解紅唔起
聽日就2月啦嗚啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞