[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(55) We Are The Queens & 夏日回歸大發!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
呢組真係直接出道都得 3 4個main vocal 係到, 搞笑既又有
桃本身唱功唔洗講 啊蛋又唱得好左下隻碟試下比多啲part黎
有Bora HeeJin
多榮fan cafe變左正會員
[獨家]宇宙少女8名成員續約,LUDA-多願及3名中國成員不續約

3日據多位歌謠界相關人士透露,宇宙少女中除了LUDA、多願及中國成員宣儀、程瀟、美岐之外的8人(雪娥、苞娜、EXY、秀彬、恩熙、夏天、多榮、延靜)最近與Starship續約。
Luda
解約個啲有冇簽團約
Luda...
Luda
估唔到luda竟然會唔續
首先再次向一如既往地支持和喜愛宇宙少女的國內外UJUNG表示深深的感謝

Starship 最近與所屬藝人宇宙少女的成員EXY、雪娥、苞娜、秀斌、恩熙、夏天、多榮、延靜8人續約

本公司和成員LUDA、多願進行了長時間的真誠而有深度的討論,但遺憾的是結束了專屬合約。我們對LUDA、多願這段時間表現出的刻苦努力的精神表示深深的感謝。我司尊重LUDA、多願二人的選擇,支持她們新的活動和前進的道路。另外,曾一起參加宇宙少女活動的樂華娛樂所屬的宣儀、程瀟、美岐3名成員也將自動終止作為宇宙少女的合約

對於以之前積累的相互之間的信義和信賴為基礎簽訂續約的成員們,為了讓成員們的活動更加耀眼,將傾注所有努力,全力展開系統的支援

希望給站在新起跑線前的宇宙少女成員們給予溫暖的鼓勵和支持

謝謝
Luda唔續諗住去邊 唔知去唔去拍戲

chocome super yuppers係咪變絕唱

願就可惜 雖然算預期內…

唔知團約點

另外嗰3個就算鳩數啦
另外3個以為一撚早完左
睇佢依個官方statement好似97s團約都唔續
搵Bona唱埋chocome
呢次真係無 lu 無 lu
不過執番八件都算係咁啦 ...
蛋有咩好路數
嫌做女團Chur走去做YouTuber
做vtuber ?
原本計三隻野
嚇死
Luda 都唔續 估你唔到
幾時比鏈靜solo 阿
希望6號可以出道
周延個statement
「繼續支持我哋10個」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞