[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(55) We Are The Queens & 夏日回歸大發!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
佢把毒舌真係好正希望會上下d綜藝
一副若無其事嘅樣咁講賤野嘅女仔真係好正,同佢相處一定好開心
桃同luda成功係re:verse 出道
Bora先係第4,計少左10萬分
死撚開喇你
會計部拆掂左就是但啦
唔洗自己一個太好
2023年r爆頭都唔知點解唔改返正
個concept一早自己都唔鳩用啦
啊蛋話過有啲member會同佢係正日慶祝生日
依家個狀態係咪不續約但不退團 姐係有機會全體10人cb
luda生日都冇出post...
極度On9
嗰幾隻一早消失咗都照爭住出生日post
Luda話晒都幫你博殺咗7年,一話唔續約就約都未完連生日post 都唔撚出比佢
醒啦 唔係啊以後都唔知點去搵LUDA
唔講果3條啦 淨係fancafe 又轉banner 轉哂homepage 張圖 hold到3月6
到3月6你又乜鳩都無, 淨係上年年尾/今年年頭 拍果啲生日片都無upload 成間野根本就忽忽地
點解續完約咁耐仲唔開bubble

後者肯定唔會。。。公司好藝人好都唔會咁求其草率

bubble都應該快㗎啦 bubble錢好賺
: 40度 頂唔緊
以前只可以一路都係想開YT channel 而家就會開channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞