[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(55) We Are The Queens & 夏日回歸大發!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
真心希望97s留個團約都好
我針了

EXY 官咖 IG 限時動態 更新

大家好 我是宇宙少女的隊長EXY!
首先 在漫長的時間裏 以不變的愛和不安
每天信任我們等待我們的UJUNG們
因為好像沒能完全理解你們的心情
所以想傳達感謝和抱歉

我們會一直守護著我們的位置
像往常一樣繼續守護在UJUNG身邊!
我EXY也會展現更好的面貌🤍
以後也請多多支持我們10個人的旅程!
衷心的感謝你們! 我愛你們!

井咩..?
#消息 #集中討論 宇宙少女合約相關聲明 - Dcard
https://www.dcard.tw/f/cosmicgirls/p/241379645?cid=e3de4593-3539-4471-a98c-44b3ecebc7a7

入面留言有10人感言
好可惜
如果10個全續真係堂堂正正講10個人

啲撚屌同外國fans成撚日喺度問中國line幾時返幾時返 見親就想屌佢㗎一獲甘
不過唔知點解YouTube 韓網 同 Dcard 好多人都以為Bona唔續
同呢度睇法相反

最後反而係蛋唔續
Bona電視劇起步嘛 Luda反而走左唔知有咩做
由頭到尾都唔覺得苞會走 佢就算chur都會Join團活動 更何況星船本身演員部就都ok

Luda真係唔知佢下一步做乜

但睇外話 馬後炮咁講 嗰陣好多人都話 去出差十五夜嗰五個係一早續咗 嗰陣見周延成日掛住學業嘢都幾驚佢唔續
Luda 3月6號1930 ig直播
Happy LUDA Day

唔知將來仲有冇機會喺舞台上見到佢
dawon終於講出自己真生日
Live無人睇?
佢講咗啲乜?
冇咩有記憶點嘅內容 純粹我仲在生
希望佢會繼續演藝事業啦,佢真係好QQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞